Partytelt Elegance 6,8x5m, Hvit, Selskaps telt, Markedstelt, Øl telt, Festtelt

Til salgs
5 250 kr
Dancover Partytelt Elegance 6,8x5m, Hvit

Partyteltet Elegance i en unik åttekantet form med det karakteristiske taket, som henter frem Østens mystikk og fjerntliggende steder i tankene – og skaper en romslig romfølelse. Den solide rammen er laget av galvanisert stål, og den slitesterke duken er laget av lett PVC/polyester. Partyteltet har ekstra store buede vinduer som gir godt lysinnfall.

Bredde: 5,00 m.
Lengde: 6,80 m.
Sidehøyde: 1,97 m.
Mønehøyde: 3,35 m.
Takduk: PVC/Polyester
Sideduk: PVC/Polyester
Ramme: Galvanisert stålkonstruksjon
Rør / fittings: 38x1,0mm
Antall personer: 34 - 45
Farge: Hvit
Vanntett: 100% Vanntett
Vekt: 98 kg.

Boks dimensjoner:
Boks 1: 42,0 x 22,0 x 72,0 cm.
Boks 2: 55,0 x 17,0 x 65,0 cm.
Boks 3: 17,0 x 12,0 x 233,0 cm.
Boks 4: 21,0 x 12,0 x 193,0 cm.
Inkludert: Barduner, jordspyd

- Unikt åttekantet partytelt med et elegant spisst tak
- Løse trekk til benene øker det romantiske inntrykket
- 100 % vanntett og lett PVC/polyesterduk
- Solid galvanisert stålramme
- Ekstra store buede vinduer
- Vakkert lysinnfall
- Lukkesystem i borrelås sørger for optimalt inneklima

Partyteltet Elegance skaper en spektakulær ramme til alt fra brunsj til buffet, til storslåtte begivenheter som et bryllup eller bedriftsarrangement. Med den åttekantede formen og betydelig spisse taket skiller partyteltet Elegance seg ut fra de fleste andre partytelt og skaper et naturlig samlingspunkt enten det settes opp i en hage eller et annet sted der man møtes til en spesiell anledning. Partyteltet Elegance er både vakkert å se på og et behagelig sted å være. Den unike åttekantede formen og utvidete mønehøyden gir en fantastisk romfølelse inne i partyteltet.

Partyteltet Elegance har en solid ramme i galvanisert stål. Sammen med den lette, holdbare og 100 % vanntette duken i PVC/polyester og de store buede vinduene, har du en utrolig ramme til romantiske begivenheter og mye slik som dåp, konfirmasjoner, bursdager og annet. Du kan bruke partyteltet Elegance med eller uten sideveggene som følger med. Sett opp partyteltet Elegance uten sidevegger for å skape et åpent rom som er perfekt til mottakelser utendørs, eller montere sideveggene for å skape en mer privat ramme rundt festen. Det elegante partyteltet Elegance har i tillegg det populære lukkesystemet fra Dancover i borrelås. Systemet sørger for tett lukking slik at gjestene ikke merker trekk, og du har anledning til effektiv oppvarming av teltet med en varmeovn, uten at det meste av varmen forsvinner ut av teltet.

På dancovershop.com finner du alle produktene du trenger til et vellykket arrangement – stoler, bord, servise, belysning, oppvarming og mye mere.

Vær oppmerksom på at partyteltene er laget til fest og andre festlige arrangementer. De er bare beregnet til midlertidig montering etterfulgt av demontering. Garantien gjelder ikke hvis det brukes på annen måte.

Pris er inkl. mva!

Dancover:
Ring oss på 231 00 690
Tilstand Ny

Generell info

Pris inkl. MVA, toll og innfortolling.
Vennligst bemerk: Prisen er eksklusiv fraktkostnad.

3150 Danmark

Annonseinformasjon

FINN-kode 21606279
Sist endret 12. aug. 2020 10:14

Rapporter annonse