Sunwarrior collagen building protein peptides 500 g sjokoloade

Til salgs
649 kr
Hva er kollagen og proteinpeptider?
Kollagen er et protein som finnes naturlig i både huden, håret og neglene, men også i musklene og leddene våre. Kollagen er proteinet det finnes mest av i kroppen vår og er derfor svært viktig. Omtrent 75 % av proteinet i huden består av kollagen. Kroppen produserer sitt eget kollagen, men denne produksjonen avtar gradvis etterhvert som vi blir eldre. Kollagen beskrives ofte som limet som holder kroppen vår sammen.

Kollagenmolekyler er store proteiner, mens proteinpeptider er en hydrolysert form for kollagen med kortere peptidkjeder satt sammen av aminosyrer. Det er enklere for kroppen å absorbere de små peptidene da disse allerede er brutt ned fra de store molekylene gjennom hydrolyseprosessen

Plant Based Collagen Building Protein Peptides fra Sunwarrior har mange gode egenskaper:
Laget med kun plantebaserte ingredienser
Med et høyt innhold av kostfiber
Inneholder vitamin C og biotin
Passer godt for veganere og vegetarianere

Aanbefales til dem som trener
Plant Based Collagen Building Protein Peptides fra Sunwarrior passer perfekt for deg som trener mye, og som ønsker et effektivt pulver som kan tilsettes favorittsmoothien din både før og etter trening. Pulveret inneholder proteiner, noe som er viktig for deg som trener da proteiner bidrar til både vekst og opprettholdelse av muskelmasse.

De som er opptatt av å holde seg stor og sterk, er gjerne også opptatt av å ha et sterkt og solid skjelett. Proteinene bidrar også til å opprettholde normale knokler. C-vitaminet i dette pulveret er også bra for immunforsvaret, da det bidrar til å opprettholde immunsystemets normale funksjon under og etter intens fysisk trening.
Tilstand Ny

Generell info

Kjøpes på www.naturensapotek.no

Alle våre forsendelser er klimakompensert.

Naturens Apotek AS

Hakon Aasbøs Veg 4, Hakon Aasbøs Veg 4 4276 Veavåg, 4276 Veavågen

Annonseinformasjon

FINN-kode 215746487
Sist endret 21. apr. 2021 10:01

Rapporter annonse