Santa Cruz Heckler EP8 MX - M, L og XL

Til salgs
89 000 kr
Hva skal man si. Endelig har en av verdens beste produsenter av stisykler lansert el-stisykler. Selvfølgelig er det blitt bra bra, og selvfølgelig har vi de på Bike Fixx!

Heckler handler om å ha det gøy og utvide horisonten for hvor det er mulig å sykle. Fullkarbon-ramme med 504wh batteri, holder vekten nede sammenlignet med tilsvarende sykler, men likevel enkelt å ta med et ekstra batteri, for de alle lengste turene.

MX-versjonen leveres med "mullet" setup, som gir en råere roll-over og bedre grep foran, uten at det går utover en leken bakende. Medium lengde kjedestag (445mm) gir en morsom og snappy feeling, med masser av kontroll når det virkelig går unna.

Heckler leveres med det nye EP8-systemet fra Shimano. Enda lettere motor (-380g), mer kraft (85nm), mindre volum og mindre intern motstand - og i tillegg økt responsivitet over hele tråkket. Markedslederen på e-mtb har virkelig tatt et sjumilsteg i helt riktig retning og gir helt nye muligheter for fremkommelighet i terrenget.

Demperoppsettete leveres av RockShox foran med Pike Select+ og Fox bak, med Float Performance Elite DPS. E skikkelig bra demperoppsett, som (dessverre) overlater det meste av forbedringspotensiale til hun eller han oppå;)

Sram Code R 4-stemplede bremser, gir svært presis modulasjon, kombinert med god stoppekraft. Sram GX girsystem er velprøvd, og tåler mye juling.

Hjulsettet er custombygg for Santa Crux, med Race Face AR 30 felger og DT Swiss 370 nav - et skikkelig solid hjulsett som tåler det meste. MAxxis Minion DHF/DHR gir bra grep på de aller fleste forhold, og ruller hakket bedre enn Assegai.

Syklene leveres ferdig satt opp slangeløst. Vi anbefaler pølse (dekkinnlegg) bak, for bedre grep og mer beskyttelse av felgen.

For fulle specs, sjekk ut: https://www.santacruzbicycles.com/en-US/bikes/heckler

Du kan også lese mer om Santa Cruz og deres livstidsgaranti her: https://bikefixx.no/santa-cruz-endelig-hos-bike-fixx/

Pris: 89 000

stisykkel elsykkel endurosykkel elektrisk stisykkel stisykkel terrengsykkel elektrisk sykkel elsykkel Santa Cruz Sram, Shimano EP8 e-mountain bike, Heckler CC, eOne Sixty, Sram Code R
Sykkeltype Elektriske
Tilstand Ny

Generell info

Bike Fixx er norges råeste sykkelverksted og sykkelbutikk. Vi tilbyr sykkelservice både til både privatpersoner og bedrifter. Våre servicemekanikere er eksperter og utfører sykkelservice på alle typer sykler inkludert elsykkel, high end terreng og landevei på vårt hovedverksted i Philip Pedersensvei 22 på Lysaker eller på din arbeidsplass. Gjør din handel hos faglig dyktige Bike Fixx.

Bike Fixx
Philip Pedersens vei 22
1366 Lysaker

Åpningstider
Mandag-Torsdag 7-17
Fredag 9-15

Bike Fixx Røa
Vækrøveien 203 A
Mandag til Fredag 7-16
Lørdag 10-15

Philip Pedersens vei 22, 1366 Lysaker

Annonseinformasjon

FINN-kode 214797091
Sist endret 10. jul. 2021 12:33

Rapporter annonse