SKANBATT Lithium Heat - lader i minusgrader.

Til salgs
8 900 kr
SKANBATT Lithium HEAT Pro 12V 100AH 150A BMS!

(Veil. pris 9.995,-)

Trenger du råd om valg av batteri, lading av lithiumbatterier eller tilbud på større eller mindre batterier så send en henvendelse til Delphinus Marinteknikk!

SKANBATT Lithium HEAT Pro 12V 200AH 200A BMS - 17.750,- (veil 19.995,-)
SKANBATT Lithium HEAT Pro 12V 300AH 200A BMS - 26.500,- (veil 29.995,-)

Alle modellene har blåtann for full kontroll over lading og tilstand!


Hvorfor Heat?
===========
Lithiumbatterier tar skade av hurtiglading i minusgrader. Elektronikken vil på mange batterier stenge for lading når temperaturen er under 0.
SkanBatt sin Heat-serie løser dette med å bruke deler av ladestrømmen til å varme cellene i batteriet slik at det er mulig å lade også ved lave temperaturer!Batteriet kan lades med de aller fleste elektroniske ladere men det er viktig at sluttspenningen oppnår fra 14,4V til 14,8V
og at laderen regulerer ned til under 13,8V når lithiumbatteriet er fulladet.

Delphinus Marinteknikk har de rette laderne - spør om råd!Hvorfor velge Skanbatt lithium batterier?


Alle våre lithium batterier er bygget av prismatiske LiFePo4 celler, som er den aller mest stabile og sikre lithiumcella.
Våre lithium batterier er miljøvennlige og inneholder ingen skadelige stoffer for miljøet.
Med våre lithium batterier reduserer du vekten ca 75% sammenlignet med blybatterier, størrelsen er ca 50% av vanlige batterier, og de har en levetid som er inntil fem ganger lengre.
Våre lithium batterier lades vesentlig raskere en blybatterier, de fleste av vårebatterier kan lades fra tomt til fulladet på 2-3 timer.
Våre lithium batterier har en meget avansert BMS (batterymanagement system)innebygd, dette for å sikre maksimal levetid og sikkerhet for deg som bruker. BMS`en beskytter mot kortslutning, overlading og for høy temperatur og skrur av batteriet dersom noe uforutsett skulle skje.
Våre lithium batterier har over dobbelt så mye tilgjengelig kapasitet sammenlignet med vanlige blybatterier. Jo større belastning, jo større blir forskjellene. Eksempel: dersom man tapper 80Amp fra et 100Ah lithium batteri vil dette fungere i en drøy time. Skal man belaste blybatterier tilsvarende trenger med 3-400Ah for å kunne oppnå samme driftstid.
Årlige batterikostnader er inntil 50% lavere en f.eks med syrebatterier, takket værelang livssyklus og den innebygde BMSèn som beskytter batteriet.>
Tilstand Ny

4007 Stavanger

Delphinus Marinteknikk

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 211523377
Sist endret 17. mar. 2021 21:14

Rapporter annonse