KUN 1 STK IGJEN! Klipsch R-620F gulvhøyttaler (sort)

Til salgs
2 000 kr
Klipsch R-620F gulvhøyttaleren har et polert og moderne utseende, og leverer kraftfull musikk, klar bass og detaljert lyd uansett hvilken sjanger du hører på. Det ripebestandinge vinylbelegget med trestruktur gir høyttaleren et sofistikert utseende.

Klarhet, dynamikk og detalj
Klipsch R-620F bruker eksklusiv 90x90 Tractrix-hornteknologi, som sikrer en høyfrekvent lyd som reduserer kunstig ekko. LTS (Linear Travel Suspension) diskanthøyttaleren i aluminium minimerer forvrengninger og forbedrer lydoppløsningen. Tractrix-porten på baksiden av høyttaleren skaper en ideell luftflyt for minimal turbulens, uansett hvor dyp bass du bruker. Resultater blir krystallklar lyd som lar deg nyte hver eneste detalj av musikken.

Eksepsjonelt lav frekvensrespons
Føl de dype basstonene uten kjeglebrudd og forvrengning takket være implementeringen av én enkelt 6,5" Injection Molded Graphite (IMG) woofer-kjegle i spunnet kobber. Denne er spesielt lett, men ekstremt stiv.

Inkludert i pakken
- 1 stk. Klipsch R-620F
- Injectio støpte føtter
- Skruer
Tilstand Ny

Generell info

Generell info

Produktene vi annonserer på Finn.no er kun tilgjengelig i butikken vår på Elkjøp Sarpsborg, og prisene gjelder ikke andre Elkjøp-varehus.

Forespørsler mottas og besvares via epost. Ta kontakt pr epost før evt oppmøte i butikk for å sikre at varen er tilgjengelig. Ved henvendelse anbefaler vi at du alltid legger ved telefonnummer, slik at vi kan komme i kontakt med deg så fort som mulig. E-post vil bli besvart innenfor vanlig kontortid (mandag-fredag).

Handler du hos oss får du samme garanti- og reklamasjonsrettigheter som du ville fått ved å handle direkte i våre varehus. Alle varer vi selger har full garanti og reklamasjon, uavhengig om produktet er nytt, brukt eller om det har stått i utstilling.

Oppgjør gjøres fortrinnsvis i vårt varehus i Sarpsborg. Andre finansieringsløsninger (delbetaling og rentefri betalingsutsettelse) er også tilgjengelig i vårt varehus gjennom vår finansieringspartner Santander.

Ta kontakt for tilbud på tilleggsutstyr og trygghetsavtale (forsikring) ved kjøp av dette produktet. Se gjerne også våre øvrige annonser.


Vi holder åpent: Man-Fre: 10:00-20:00 Lørdag: 10:00-18:00

Hundskinnveien 92, 1712 Grålum

Elkjøp Stormarked Sarpsborg

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 211476878
Sist endret 8. okt. 2021 11:24

Rapporter annonse