HiFi-pakke med Marantz PM7000n og Polk S60e

Til salgs
21 990 kr
Knall HiFi-pakke med to morsomme og spilleglade høyttalere og et fyrverkeri av en forsterker.

Med Marantz PM7000n i kontrollrommet får du både TV-lyd og musikk servert med en kjærlig hånd. Digitale innganger i form av optisk og coax tar hånd om signalet fra en TV, og med Heos strømmeplattform innebygget har du full tilgang til alle dine musikktjenester på mobilen.

Polk S60e er den største gulstående høyttaleren i Signature-serien til Polk, og er bygget for å gi en kraftfull lyd. Her kan du spille høyt uten å miste detaljer, og bassen går dypt.

Høyttalerne finnes i sort eller hvit farge med en svak trefinish, og forsterkeren leveres i sort eller silver/gold kombinasjon.
Tilstand Ny

Generell info

HiFi Life As er en ny forhandler av HiFi og Hjemmekino i Trøndelag, og har som mål å gi deg den beste opplevelsen når du skal nyte favorittmusikken din, eller se TV og film.
Vi er premiumleverandør på følgende merker: KEF, Polk, Definitve Technology, McIntosh, Classé, Marantz, Rotel, SVS og ProJect. Som premiumforhandler har vi full tilgang til hele sortimentet fra våre merker slik at du kan være sikker på å få den hjelpen du ønsker og forventer.
Besøk vår nettbutikk eller kom innom vårt butikk i Hommelvik, så hjelper vi deg med å finne det som gir gåsehud.

Malvikvegen 1344, 7550 Hommelvik

Annonseinformasjon

FINN-kode 200422069
Sist endret 3. des. 2020 13:26

Rapporter annonse