INAKTIV

Skjelden perle - Alhambra 7C inkl hardcase og gratis frakt!

Til salgs
9 900 kr
Spansk håndbygget konsertgitar. Det blir ikke stort tøffere enn dette. Mortens desiderte favoritt-Alhambra (med unntak av hans egen 9c. Skikkelig verktøy for klassiske gitarister og et granlokk som gir en god og varm klassisk lyd. Vi er vel de eneste i landet som har denne fantastiske arbeidshesten som ble spesialbestilt fra fabrikken i Spania etter Mortens ønsker. Ikke engang importøren har den oppført på sine hjemmesider eller prislister.

Dette er en klassisk konsertgitar med heltre av tysk gran, med heltre mahogny i sarg og bunn og hals i cedertre. Den har fått 5 stjerner i Alhambras egen tilfredshetsundersøkelse og er obligatorisk prøvespilling for kresne klassiske gitarister.

Hvis du lurer på noe mer er det bare å sende mail eller ringe til Alhambra-guruen vår Morten så skal du få så raske og gode svar som overhodet mulig!

Vi har gitaren på lager!

Veil pris inkl hardcase er vanskelig å beregne fordi gitaren ikke finnes i prislistene, men importøren foreslo 13045,- (hardcase koster veil 845,-).

Generell info

Vi holder til midt på Sandvika Storsenter med Norges lengste åpningstider! Kun 15 minutters kjøretur fra Oslo sentrum. Velkommen til en hyggelig handel i varme innendørs høstomgivelser. Parkering kun få meter fra vår butikk i andre etasje på Norges største kjøpesenter.

Ta turen innom for gode råd og en hyggelig musikkprat!
man-fre 10-21, lør 10-19.

Vi sender over hele landet!!

Brodtkorbsgate 7, 1338 Sandvika

Annonseinformasjon

FINN-kode 19641967
Sist endret 22. mai 2010 09:57

Rapporter annonse