Dell Latitude E7470 Ultrabook i5 500GB M.2 Kingston SSD (Garanti)

Til salgs
5 600 kr
Innhold:
1. Om produktet
2. Hvorfor kjøpe E7470?
3. Hvem E7470 passer for
4. Spesifikasjoner
5. Tilbehør
6. Viktig å vite om HP Business laptoper!
7. Nøkkelord
8. Generell info


1. Om produktet
Dell Latitude 7470 er en tynn lettvekter fra Dell sin proffserie. Dette er en maskin med byggekvalitet i toppklassen som utkonkurrerer de fleste i mobilitet og brukeropplevelse. Ergonomisk tastatur, fantastisk god skjerm og et utrolig hurtig og responsivt system.
Dette er ikke bare en robust kvalitetsmaskin, men et allsidig verktøy som tilbyr deg en opplevelse som får deg til å trekke på smilebåndene.


2. Hvorfor kjøpe E7470?
Produksjon av en ny PC koster belaster miljøet utrolig mye. Istedenfor å bidra til å fylle landmasser med skadelig elektronisk avfall, kan du kjøpe brukte kvalitetsprodukter av oss. De er ment for å vare 8-10 år- altså mye lengre enn det du får kjøpt hos de større kjedene. Er produktet bare 2-3 år gammelt, så gjenstår det ca 5-7 år av dens tiltenkte levetid. Behandler du produktet pent så snakker vi enda lengre.


3. Hvem E7470 passer for
Industrier, byggeplasser, fjøs, ja selv nordpolen vil ikke kunne ta knekken på denne maskinen. Når du tenker på hvor lite denne koster så vil nesten alle kunne bruke denne maskinen til det de måtte ønske. Studenten på et internat som ser Netflix. Kontorbrukeren som reiser mye. Bonden i støvrikt rom og forskeren i laboratoriet. Dette er en maskin for alle som vil investere.4. Spesifikasjoner
- Prosessor: i5-6300U
- Minne: 8GB DDR4 SDRAM (1600 MHz)
- Lagringsdisk: M.2 500GB Kingston SSD
- Skjerm: 14’’ IPS
- Skjermoppløsning: 1920x1080 FHD
- Intel HD Graphics 520 (Støtter 4K)
- HDMI
- Mini DisplayPort
- USB 3.0
- Mikrofon/Hodetelefonjack
- SD kortleser
- SIM kortleser
- HD webkamera
- Firekanals HD lyd (Realtek ALC3235)
- Ethernet RJ-45 / Kablet ineternett
- Wifi (WLAN og WWAN)
- Bluetooth 4.05. Tilbehør
Trenger du tilleggsutstyr eller tilbehør til maskinen din?
Med bakgrunn i over 25 års erfaring fra bransjen, vil vi kunne hjelpe deg med det utstyret du trenger. Som for eksempel:
• Dataskjermer
• Trådløst eller kablet tastatur og datamus
• Større (eller mindre?) harddisker, SSD disker og NVMe SSD disker
• Oppgraderinger av RAM
• Dockingstasjoner
• Office Pakker
• Grafikkort
• Videokabler og strømforsyninger
• Klargjøring av PC med personlig oppsett


6. Viktig å vite om Dell Business laptoper!
Dell Business laptoper har mange fordeler sammenlignet med konsumer produkter du får kjøpt hos de større kjedene. Her er eksempler på hvorfor du burde kjøpe disse maskinene av oss:
- Business maskiner varer godt mot 8-10 år ved normal bruk. Kan vare lengre ved pent bruk.
- Business maskiner har veldig stort fokus på software og hardwaresikkerhet.
- Business maskiner er så hardføre og sikre at alt fra militære til høysikkerhetselskaper- og etablissementer bruker disse daglig.
- Business laptoper kan dockes. Enten som løsning under maskinen- eller med en USB-løsning.
- Business maskiner har god kompatibilitet med Linux. Perfekt for utviklere.
- Nye business maskiner er svært dyre, og etter endt leasingperiode er de utrolig mye lavere i pris- og mye mer overkommelig for private.


7. Nøkkelord
Produktivt, produktivitet, Topp, suveren, utrolig, funksjon, funksjonsrik, kvalitet,
Merke Dell
Tilstand Brukt

Generell info

Bestille:
Trykk på SEND MELDING-knappen her i annonsen og send oss en melding hvor du legger ved navn, adresse og telefonnummer og hva du ønsker å bestille. Vi setter opp en faktura som vi sender til deg for betaling. Du kan betale med Vipps (572670) eller i nettbanken. I mellomtiden gjør vi klar varen til deg og pakker den godt inn for sending med posten. Du kan også hente varen hos oss, gi oss beskjed om dette ved bestilling.

Åpningstider:
Plan B IT AS har kontortid mellom 08:00 – 16:00 på hverdager. Vi har ikke et utsalgssted / butikk, men sender våre varer med posten. Du kan avtale henting av varer hos oss.
Telefon: 35 96 35 96, epost: post@planbit.no, Facebook (Plan B it AS)

Grønn IT:
Våre produkter er av profesjonell kvalitet og har lang levetid i forhold til vanlige konsumer PC-er. En PC med lang levetid er positivt for miljøet og for bruk-og-kast mentaliteten. En profesjonell PC som har vært leaset ut i 3 år har mange års levetid og restverdi igjen.

1/3 av nypris:
Et produkt som har vært leaset ut i ca 3 år har som oftest en restverdi på ca 1/3 av nypris. Dette er svært bra for deg som kunde siden produktene er av så høy kvalitet, og veldig bra for lommeboka.

Trygghet og garanti:
Vi samarbeider med leasingselskapenes retursystemer og kjøper inn kun testet og sjekket IT-utstyr. Før vi selger en PC er den returnert til senter for sortering, sikker sletting og testing. Vi har 1 års garanti på alle våre produkter gjennom våre samarbeidspartnere når det gjelder brukte produkter. Denne garantien kan også utvides til 3 år. Spør oss om pris på dette.
Garantien er på 1 år og gjelder for maskinvaren. Skader kunde påfører produktet selv, dekkes ikke. Batterier på bærbare PC-er, nettbrett eller mobiltelefoner dekkes ikke av garantien. Batteriet skal være i og fungere ved levering fra oss.

Klar til bruk:
For at du skal ha gleden av våre produkter har vi sørget for å installere siste gyldige versjon av Windows 10 på våre bærbare eller stasjonære PC-er. Apple produkter er installert med det gjeldende eller tilhørende versjon for produktet. Vi kan hjelpe deg med å gjøre PC-en klar til bruk med nødvendig programvare. Ta kontakt for nærmere avtale.

Partikjøp:
Har din bedrift, skole eller utdanningssted behov for flere produkter eller større antall som klassesett med bærbare PC-er? Vi har kontakt med de beste aktørene i bransjen og kan fint dekke dine behov om du ønsker like modeller av en type. Ta gjerne kontakt for et uforpliktende pristilbud.

Angrerett og reklamasjon
Angrerettloven gir deg rett til å angre ditt kjøp. Angreretten forutsetter at du senest og innen 14 dager etter at du har mottatt varen, gir oss melding om at du ønsker å heve kjøpet. Send oss mail til post@planbit.no med overskriften "Angrefrist". Her skal det henvises til din faktura ved kjøpet og kontoopplysninger for tilbakebetaling. Hvis du angrer kjøpet betaler du selv returfrakten.
Angreretten gjelder ikke for utførte tjenester/arbeid/spesialbestillinger.
Det er menneskelig å feile, men vi har tro på at vi ved å kommunisere med hverandre skal få rettet opp i det som har gått galt. Ved feil med leveranse eller andre uoverensstemmelser send oss mail til post@planbit.no eller ring oss på 35 96 35 96 så vil vi hjelpe deg. Feil må verifiseres av oss før den kan godkjennes som garantisak. Varer som sendes i retur ute godkjenning, eller som sendes i oppkrav, blir ikke hentet ut.

Forbehold
Da vi hovedsakelig selger brukte produkter kan produktets spesifikasjoner avvike noe fra annonse teksten. Vi tar forbehold om eventuelle skrivefeil i våre annonser og forbehold om prisendringer hos våre leverandører. Sjekk mottatt faktura og sjekk varen ved levering og rapporter eventuelle feil til oss.

Asdalstrand 291, 3962 Stathelle

Annonseinformasjon

FINN-kode 195838671
Sist endret 16. nov. 2020 10:23

Rapporter annonse