TILBUD ATV 1060W - Rød

Til salgs
8 490 kr
Ord.pris: 9990,-

HECHT 51060 er en accu-ATV designet for fritidsaktiviteter. Forhjulene er utstyrt med mekaniske skivebremser som styres av spaken på styret. Spaken har muligheten til å låses i avslått tilstand, slik at den kan brukes til parkering. Bakhjulene sitter godt på bakakselen sammen med en 1060 watt elektrisk motor og girkasse. Derfor brukes ikke en kjedeoverføring, noe som forbedrer maskinens levetid og pålitelighet betydelig. En mekanisk skivebremse er også plassert på bakakselen. Begge bakhjulene opptar og bremser samtidig.

Basen på accu-ATV er en solid stålramme. Bakakslen er koblet med motoren på svingarmen. Forhjulene er montert på separate fjærarmer.

Den er utstyrt med en hastighetsbegrenser, som styres med nøkkel. Uten nøkkel kan ikke begrenseren byttes. Dette sikrer at barnet ikke kan kontrollere hastigheten selv.
Maksimal hastighet er 35 km/t.

Den elektriske ATV’en er helt stille, ingen utslipp og den kan også brukes mange steder der det er forbudt å bruke bensinkjøretøy. På skogsstiene forurenses ikke dyrene og ingen naboer klager på støy og lukt av drivstoff.

Bevegelsen og hastigheten styres ved å dreie høyre hånd på styret, akkurat som en motorsykkel. Retningen fremover og bakover stilles inn av bryteren som også er på styret. På stedet der du finner tanklokket på en motorisert maskin, er det en LED-signalering som viser batteriets ladestatus. Det er også lys og et horn.

Denne ATV-en er ikke et transportmiddel og må derfor ikke brukes på offentlige veier.

– God kvalitet og design godt utført
– Kraftig elektrisk motor
– 3 12V-batterier garanterer lang kjøretid mellom 13 og 18 km (avhengig av belastning og terreng)
– Firehjulingen er automatisk, bare fremover eller revers
– Takket være en rolig og miljøvennlig el-motor kan du kjøre nesten hvor som helst, for eksempel i parker, lekeplasser, osv. der man ikke kan ta med seg bensin-ATV’er

Batterispenning (V): 36
Batterikapasitet (Ah): 12
Maks. hastighet (km / t): 35
Ladetid (timer): 8
Lastekapasitet (kg): 70
Elektromotor (W): 1060
Tilstand Ny

Strimmelen 1, 5097 Bergen

Annonseinformasjon

FINN-kode 193487428
Sist endret 27. nov. 2020 10:47

Rapporter annonse