HAY Sidebord, Palissade Ottoman,

Til salgs
2 000 kr
Pallisade Ottoman Sidebord. Nytt produkt, men har en liten ripe i lakken, se bilde.
Lengde 65
Bredde 60
Høyde 37

Palissade er en kolleksjon med utemøbler som er designet av Ronan og Erwan Bouroullec for HAY. Kolleksjonen har et klassisk utseende som passer de fleste stiler og er utformet til å passe inn i mange miljøer, samt kafeèr, resturanter, hager, terrasser og balkonger. Denne elegante kolleksjonen har til sammen 13 ulike produkter som tilsvarer stoler, benker, krakker, bord, barstoler og sofaer. Alle de forskjellige elementene har en felles karakter der de er solide og elegante uten å være skjøre. Palissade kolleksjonen kan brukes både til privat og offentlig bruk.

Materialet er av pulverlakkert stål og kan brukes ute.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har åpent mandag - fredag kl. 0800-1600. Pris baseres på henting hos oss, for øvrig rimelige fraktavtaler dersom man ønsker varen levert. Evt. om man ønsker varene montert ordner vi også det. Ta kontakt for nærmere avtale om henting/levering.

Hos Kjellmann skal det være enkelt å gjøre en god handel. God kundeservice er en selvfølge hvor vi tilbyr produkter hovedsak merkevarer fra kjente produsenter hvor design tilfredsstiller god kvalitet.

Vi er en bedrift med stor spennvidde fra det å prosjektere kontorlandskap hvor ofte design, funksjon, form og farge er en viktig faktor for å få et bra arbeidsmiljø til det å tilby møbler for kontor og det private hjem.

Vår mailadresse: support@kjellmann.no

Hvamstubben 17, 2013 Skjetten

Annonseinformasjon

FINN-kode 192799963
Sist endret 26. sep. 2020 13:49

Rapporter annonse

Trygg på FINN