Video

INAKTIV

SUPERTILBUD! - Ally 16,5` DR - FRI FRAKT -

Til salgs
14 990 kr
EKSTRA GODT TILBUD SOM GJELDER I EN KORT PERIODE!

Nå kjører vi supertilbud med fri frakt på Ally 16 og Ally 16,5!
GRATIS FRAKT TIL HELE NORGE PÅ ALLY 16- OG 16,5 FOT!
NB!(Gjelder ikke til Svalbard og Jan Mayen)

Ally16,5 DR er den mest kjente av alle Ally-modeller. Dette er kanoen som Lars Monsen krysset Canada med og som han bruker på alle sine ekspedisjoner. Denne kanoen foretrekkes av mange fordi den dekker de fleste formål og har så gode padleegenskaper.

Tar forbehold om at vi kan bli utsolgt før annonsen oppdateres.

Ally 16,5 er kanoen for de som krever stort pakkevolum kombinert med høy stabilitet og gode egenskaper på flatt vann og i elv. I en årrekke har Ally 16,5´ DR vært førstevalget for ekspedisjonspadlere over hele verden. Den har god plass til 2-3 personer med oppakning eller 2 barn og 2 voksne. Ally 16,5´ DR har samme tverrgående spanteprofil som 15´ DR, men lengre, rett kjøllinje, noe som gir økt retningsstabilitet.

Denne kanoen har vært padlet på tildels meget grov elv med store tekniske vanskeligheter, og har vist seg å tåle det meste. Den betraktes derfor som et optimalt valg for deg som setter utstyret på store prøver og padler under alle forhold.

Foruten ekspedisjonspadlere og andre kresne padlere, velges denne modellen også av familier som skal ha en stødig, trygg og god kano. Kanoen kan enkelt pakkes ned i en pakksekk og bæres på ryggen. Ally 16,5`er den optimale allrounderen!

Tekniske data:

Modell nr.: 811
Lende: 500 cm
Bredde: 95 cm
Bredde esing: 92 cm
Bredde vannlinje: 85 cm
Dybde: 36 cm
Høyde baug: 47 cm
Vekt: 20 kg
Bæreevne: 380 kg
Farge: Grønn


Om Ally kano
Det er en fantastisk opplevelse å padle kano. Enten man glir innover et stille skogstjern, utforsker et morsomt vassdrag eller vil lure storfisken. Kanoen er og blir en fascinerende og fin farkost. Blant alle kanoer er Ally en unik og god kano som de fleste vil bli veldig glad i. Ally leveres i mange modeller og størrelser. Vi har alle.

Ally - En genial kano som har blitt en stor verdenssuksess
Ally sammenleggbar kano har spantverk av saltvannsbestandige aluminiumsrør. Disse henger sammen ved hjelp av fjærbelastede wirer, slik at båten er enkel og rask å montere.

I bunnen, mellom spantverket og den armerte PVC-duken, ligger det en tykk celleskummatte. Denne matten isolerer, gir kanoen nødvendig oppdrift og virker samtidig som en ekstra bunn. Matten er også støtabsorberende mot slag fra gjenstander under vann.

Ally-kanoen har en meget fleksibel konstruksjon. Dette gjør at den "fjærer" når den treffer gjenstander under vann. Kanoen tåler derfor langt flere slag og støt enn en stiv glassfiberkano. Den armerte duken er sydd og sveiset sammen på en spesiell måte for å oppnå ekstra stor styrke i sammenføyningene.

Skålsetene er løse og kan flyttes frem og tilbake, avhengig av hvordan kanoen skal "trimmes" og hva som passer best for deg.
Alle modellene har forsterket duk i bunnen, noe som gir ekstra sikkerhet når man padler i steinete elver.


Den nye generasjon Ally kanoer

Konstruksjonsmessig skiller dagens nye kanomodeller seg fra tidligere Ally-kanoer ved at esingrørene sammen med baug, akterstevn og kjøl kan kobles sammen i en stivere konstruksjon. Kanoene har også rettere kjøllinje, samtidig som stevnene er rette.

Ally-kanoene har derfor stor retningsstabilitet og tåler mer sidevind uten å drive av. Dette, sammen med en noe slankere konstruksjon gir kanoene et bedre lengde/breddeforhold. De er derfor svært lettpadlet og går like raskt i vannet som tilsvarende stive skrog av glassfiber eller annet materiale. Ally-kanoene fungerer både på stille vann og krevende elver.


Enkel å montere og demontere

Ikke alle har store hus, garasjer og uteboder. Det er derfor en stor fordel at man kan pakke kanoen ned etter bruk. Etter litt trening monterer du kanoen på ca 30 minutter, eller 15-20 minutter hvis dere er 2 stykker. Demonteringen går litt raskere. Nedpakket kan du enkelt transportere en Ally-kano i en liten bil, type Polo eller lignende.


Lav vekt

Alle Ally-modellene er lette. Dette gjør dem enkle å håndtere, bære og transportere.


Å frakte en Ally i sekk eller pakkramme

Hvis du skal ha med deg kanoen langt innover i fjellet eller i skogen kan det være veldig praktisk å bære Ally-kanoen i en kanosekk eller i en pakkramme. Vekten på kanoene er heldigvis ikke tyngre enn at de fleste klarer å bære den relativt langt uten å bli slitne. Vi selger flere gode sekk- og bæreinnretninger til Ally. Hvis du ikke har pakkramme eller lignende kan du også bære kanoen over hodet uten store vansker.


Det er smart å ha en god kanotralle

Hvis du skal padle over lengre strekk der ikke alle vannene henger sammen må du ofte transportere kanoen noen etapper på land. Da anbefaler vi en god kanotralle. Du bør velge en tralle med store hjul og som er konstruert for norsk terreng. Vi selger flere solide og gode traller som passer fint sammen med Ally-modellene. Dette er traller som tåler en trøkk og som er lette og gode å trille.


Sterk duk

Den tynne og armerte spesialduken som Ally-kanoen består av er utrolig sterk. De fleste blir overrasket over hvor mye den tåler. Kanoen er konstruert og laget for å tåle å bli dratt over steiner, røtter og stier. Fordi duken er så sterk og fleksibel egner Ally-kanoen seg godt til elvepadling. Den blir verken knust eller ødelagt i møtet med stein og fjell slik mange andre kanoer blir. Når kanoen treffer stein og harde gjenstander vil du merke hvordan den "kryper" over det den støter på. Hvis du skal på langtur og du vet at kanoen blir utsatt for en del påkjenning, anbefaler vi deg uansett å ta med lappesaker hvis uhellet skulle inntreffe.


Ally er god å fiske fra

Ally-kanoene er stødige og trygge, og egner seg derfor godt til å fiske fra. Det er dratt opp mang en stor og fin ørret fra en Ally. Å fiske sin egen middag gjør bare turen enda mer spennende og hyggelig.


Bruk kajakkåre hvis du padler alene

Hvis du padler alene anbefaler vi deg å bruke en kajakkåre. Dette krever ingen teknikk
eller øvelse. Det går også bra med 1 stk kanoåre, men framdriften blir langsommere og det kan føles mer slitsomt. Alenepadling med kanoåre krever mer teknikk og du må ofte skifte på å padle på den ene og den andre siden. Dette koster litt krefter og med stadig heving og senking av padleåren fra vannet vil det alltid dryppe vann ned på klærne dine.

Vi selger mange ulike padleårer, deriblant kombinasjonsårer som enten kan brukes som en kajakkåre eller 2 separate kanoårer. Spør oss om gode råd, og vi setter sammen den pakken som du er mest tjent med.


Snakk med våre fagfolk

Hos oss arbeider det voksne fagfolk som har mange års erfaring. Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste kanoen for ditt formål.
Tilstand Ny

Generell info

Vi har en stor utstilling av båter, båtmotorer, kajakker, kanoer, SUP-brett og fiskekajakker i vår butikk på Alnabru i Oslo!
Vi fører: Honda, Suzuki, Tohatsu, Terhi, Linder, Suvi, River, Hasle, Grand, West, AQ, Zodiac, Honwave, Suzumar, AluMarine, Torqeedo, Minn Kota, Pram, Boreal Design, Vega Designs, Riot, Advanced Elements, Gumotex, Kokopelli Packraft, Sportspal, Linder, Ally, Old Town, Native, Ocean med flere.
Vi har alt av ekstrautstyr til kajakk, kano, SUP og alle typer båter!
Vi fører over 18.000 produkter i vår nettbutikk!
Vi sender varer til hele Norge, uansett hvor du bor!

SE VÅR NETTBUTIKK
www.westsystem.no

FINANSIERING OG BETALINGSUTSETTELSE
Hvis du ønsker det, skaffer vi deg prisgunstig finansiering og rentefri betalingsutsettelse.
Det er billigere enn du tror å utsette betalingen:
Du kan kjøpe en vare i dag, og betale den om 4, 6 eller 9 måneder.

Rentefri betalingsutsettelse i 4 mnd. koster kr. 249,-
Rentefri betalingsutsettelse i 6 mnd. koster kr. 349,-
Rentefri betalingsutsettelse i 9 mnd. koster kr. 449.-

Vi tilbyr også gunstig delbetaling over 36 mnd. Nominell rente er 11,99% med 45 kr i månedsgebyr. Du kan når som helst innfri hele beløpet dersom du ønsker det.

TA KONTAKT MED OSS, DET LØNNER SEG!
Epost: firmapost@westsystem.no
Følg oss på Facebook og Instagram

Mvh
West System Norge AS

Strømsveien 230, 0668 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 191694233
Sist endret 13. okt. 2020 10:23

Rapporter annonse