Fangkatten Anne-Sofie fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Anne-Sofie er en nydelig gråstripet og hvit kattunge med grå øyne.
Anne Sofie ble funnet ute isammen med sine to søstre. Vi klarte ikke å fange inn mor, så hun og søstrene ble flasket opp av frivillige i dyrebeskyttelsen, hjemmet de ble flasket opp i hadde små barn og dette resulterte i at Anne-Sofie og søstrene ble både barnevant og veldig tamme(sosiale). Anne Sofie elsker folk og hun elsker kos, hun hopper opp på ledige menneskefang når de sitter og ser på TV, og er fanget opptatt av andre katter så legger hun seg oppå likevel - også blir det gjerne litt kattevask både av de andre kattene og av fostermor sine hender.

Hun leker hele dagene med søstrene og den andre jevnaldrende fosterkatten. Hun fyker avgårde som et lyn når den røde prikken som fosterfar styrer dukker opp. Det er såååå kjekt å prøve å få nye den prikken. Anne - Sofie løper så fort eetter den at hun sliter seg ut først av alle. Det koster energi å spinne rundt på den måten, og hun stopper ikke før hun peser. De ser det på tide med en liten hvil, så hopper hun gjerne opp i fanget igjen.

Anne-Sofie vil gjerne bli adoptert sammen med sin fostersøster Ada, eller komme til et hjem som har en snill katt fra før. Hun er vant til barn og vil nok passe i en hvilken som helst familie. (Gjerne et sted med litt fart og spenning). Hun har bodd med en liten kattevant hund og dette har gått greit.

Anne-Sofie er født 12.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4321 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 191462552
Sist endret 14. sep. 2020 08:21

Rapporter annonse