Nydelige Ada fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Ada er en nydelig skilpaddefarget kattunge med flotte brune øyne.
Ada kom inn i fosterhjemmet, alene, liten og redd. Få dager senere flyttet det inn tre små som var blitt flaskeforet og som var kjempetamme. Til og begynne med synes hun at det var skumle, men etter få dager var de bestevenner og sprang og lekte rundt. De har hjulpet henne til og bli en rolig og trygg katt som setter pris på kos. Hun elsker å leke med de andre, og hun er blitt god venn med de store kattene også. Hun elsker at de vasker henne.

I sitt første fosterhjem ville hun ikke dele mat med noen. De andre måtte vente på tur, hun freste og la seg over hele matskålen hvis de prøvde seg. Når hun var mett, kunne de andre få. Hun har nå kommet i et nytt fosterhjem og blitt større og klokere og forstår at det er nok mat til alle. Hun er blitt en skikkelig kosepus som er litt tyngre og litt tøffere enn sine fostersøstre. Hun liker godt å lekeslåss med de og vinner som oftest. Hun liker godt å løpe etter den røde prikken som fosterfar styrer også, men hun er smart og sparer på energien sin sånn at hun kan holde ut mye lenger enn sine fostersøstre i denne leken. Når de er utslitt kan hun ha prikken helt for seg selv!

Ada vil gjerne adopteres sammen med sin fostersøstre Anne-Sofie eller komme til et hjem som har katt fra før. Hun er veldig nysgjerrig på andre katter og går alltid bort for å snuse/hilse. Hun har bodd sammen med en liten kattevant hund. Hun tolerte den, men kan godt tenke seg et hjem uten hund. Tror hun vil passe inn i de fleste familier, gjerne med barn spesielt om hun flytter sammen med sin supertamme fostersøstre Anne-Sofie.

Ada er født 24.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4321 Sandnes

Annonseinformasjon

FINN-kode 191462264
Sist endret 14. sep. 2020 08:17

Rapporter annonse