Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Ada

Til salgs
1 200 kr
Denne nydelige jenta kom inn til oss 19/5-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hitra, der hun gikk sammen med Lavendel. Hun er antatt å være ett og noen måneder gammel. Hun har en helt unik skilpadde-mønstret pels som er korthåret. Ved inntak var Ada drektig, og fødte fire små i fosterhjem.

Ada gjorde en kjempegod jobb med ungene, selv om hun ikke hadde melk til i starten. Vi fikk hjelpe henne og hun hadde ikke noe i mot at vi holdt på med ungene. Alle ungene er nå adopterte, så nå kan hun endelig fokusere på seg selv. Men selv om fokuset ikke var på henne den tiden ungene også var i fosterhjem, gjorde hun store fremskritt! Hun er litt skeptisk, men elsker kos og nyter det når hun får masse kos, så lenge det ikke er med begge hendene samtidig. Hun er ikke så glad i brå bevegelser, eller høye lyder, men hun slapper mer og mer av for vær dag som går. Ada vil passe godt i et rolig hjem, med fine utemuligheter!

Ada er klar for adopsjon! Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Ada, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453230
Sist endret 14. sep. 2020 01:18

Rapporter annonse