Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Lavendel

Til salgs
1 200 kr
Denne frøkna kom inn til oss 19/5-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hitra en stund. Hun kom inn fra samme plass som katten Ada. Vi antar at hun er rundt 1 år og 3 måneder gammel. På vei til hjelpesenteret vårt, fødte Lavendel fire små kattepuser som hun nå har oppdratt så godt at alle er adopterte. Nå er det mor sin tur!

Lavendel er beskjeden pus som ikke har helt funnet tilliten hos mennesker enda. Men hun gjør stadig fremskritt i fosterhjemmet og hun begynner å finne ut at kos er ordentlig digg! Så vi er sikker på at hun kommer til å blomstre ordentlig en dag, hun trenger bare tid! Derfor må et nytt hjem ha tålmodighet og forståelse for at hun må finne ut av ting, litt i sitt eget tempo.

Lavendel er klar for adopsjon! Hun er kastrert, vaksinert og id-merket. Det nye hjemmet må ha trygge utemuligheter til når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Lavendel, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453159
Sist endret 14. sep. 2020 01:17

Rapporter annonse