INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Henning

Til salgs
1 000 kr
Denne lille gutten kom inn til oss 21/7-20 med sin bror og mamma etter de dukket opp i en lagerbydning på Lade. Ved inntak var brødrene ca sju uker gamle. Henning har en korthåret, svart pels. Han har noen hvite hår på høyre øre.

Fosterhjemmet til Henning beskriver han som søskenparets skurk. Han er alltid klar for å lage liv og røre og er en mester i å klatre! Energinivået er på topp og han elsker å leke! Han liker også å utforske og er generelt en veldig nysgjerrig pus. Han er litt beskjeden blant folk enda, men kan lokkes i fanget med hjelp av litt mat. Han maler ordentlig høyt når han koser seg og fosterhjemmet har trua på at han blir en ordentlig kosepus når han blir helt trygg! Så et nytt hjem må ha tålmodighet med han, så han kan få skape tillit og bli trygg.

Henning har fått førstegangs vaksine og chip og er nå klar for adopsjon. Nytt hjem plikter å gi andregangs vaksine ca en måned etter den første vaksinen, samt å kastrere han innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når Henning er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Henning, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453142
Sist endret 8. okt. 2020 19:28

Rapporter annonse