Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Sander

Til salgs
1 200 kr
Denne fine gutten kom inn til oss etter å ha gått ute i Sandmovegen over en lengre periode. Han var tynn når vi fikk han inn, men har heldigvis lagt på seg. Vi tror han er rundt 4 år, men kan ikke være for sikker angående det. Han er en svart og hvit katt, med semilang pels og kjennetegnes med hvit hake, hvit på brystet og hvite poter.

Vi har gitt han navnet Sander, og han er en skjønn men skeptisk pus som endelig er kommet inn i varmen. Han har funnet sin favorittplass i hylla på badet til fosterhjemmet og gjør stadig små fremskritt som å finne ut av at vi mennesker ikke er så farlige, men Sander har fortsatt en vei å gå. Innerst inne tror vi han er en ordentlig kosegutt, men han trenger bare tid og forståelse for å komme dit. Så nytt hjem må være foreberedt på å legge ned tid for å hjelpe han mot det å bli ordentlig trygg. Berøring er ikke helt godttatt enda, men nå når han er i et av våre flinke fosterhjem, så det er bare spørsmål om tid når han skal finne ut av at kos er digg!

Sander er klar for adopsjon ca 10/9-20. Da er han kastrert, id-merket og fått førstegangsvaksine. Nytt hjem plikter å gi ny vaksine om en måned. Det nye hjemmet plikter også å ha trygge utemuligheter til når han er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Sander, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453127
Sist endret 14. sep. 2020 01:14

Rapporter annonse