INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Lilje

Til salgs
1 000 kr
Denne nydelige jenta kom inn 27/6-20 sammen med sine to søsken og mamma etter å ha gått utendørs på en gård i Lensvik. Ved inntak var kattungene ca seks uker gamle. Lilje har en korthåret pels som er svart og hvit. Hun har rosa poter, hvitt bliss på venstre side, hvit hake, hvit på buken og hvite føtter.

Fosterhjemmet forteller: "Lilje er en skjønn og forsiktig liten kattunge. Hun er glad i mat og kos. Hun er litt var for bråe bevegelser og høye lyder som hun ikke er vant til i starten. I løpet av tiden i sitt fosterhjem har hun blitt litt tryggere og mer selvsikker. Hun er sosial og leken med sine søsken. Hun er en nydelig liten skapning".

Lilje fikk en helsesjekk samtidig som dette, å der fant vi ut at hun har nedsatt pupillrefleks. Så dette vil si at nytt hjem må følge opp dette til en øyeleser, om man finner ut hun begynner å se dårligere. Hun har ikke vist noe til dette enda, og er en kattunge som elsker å utforske!

Lilje har fått vaksine og chip. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å  utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Lilje, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag - fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453084
Sist endret 23. sep. 2020 04:00

Rapporter annonse