INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Catalina

Til salgs
1 000 kr
Denne nydelige jenta ble født i fosterhjem 21/5-20 i tillegg til sine tre søsken. Mammaen deres Cora kom inn til oss 18/4-20 etter å ha gått utendørs på et bilopphuggeri i Oppdal.

Det er så si umulig å skille kattungene Catalina, Chihiro, Coraline og Cecilia da alle er så like! Alle er små og svarte og springer rundt hverandre dagen lang. De blir derfor lagt ut med den samme beskrivelsen, da personlighetene deres også er så like! Vi vet selvfølgelig forskjell på de når de skal adopteres ut, da de alle er chippet med sitt navn.

Fosterhjemmet forteller: Kattungene er trygge, lekne og rampete som kattunger flest er. Det er full fart og ligger på lading innimellom. De har egentlig ikke noen særpreg, men det kan være fordi det er vanskelig å skille de fra hverandre. Jeg er veldig stolt over mamma Cora som går rundt og virker komfortabel. Dette sier jeg da mamma Cora har vært og enda er redd. Men hun steller godt med barna. Hun lokker på de, vasker de, leker med de og ammer .

Catalina er vaksinert og id-merket. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen seks måneder. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservasjon av Catalina, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191453065
Sist endret 11. okt. 2020 22:55

Rapporter annonse