INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Karstein

Til salgs
1 000 kr
Denne lille kattungen ble født i fosterhjem sammens med sine to søsken 28/5-20. Mamman deres Cava kom inn til oss 27/5-20 etter å ha gått utendørs på Oppdal.

Fosterhjemmet forteller: Karstein er en livlig kar med mye personlighet. Han er den mest lekne i kullet og finner alltid på noe sprell. Han er en liten ramp som elsker å plage søsknene sine når de helst ønsker å slappe av. Han kjennetegnes med sin hvite haletipp og sine lysere tigerstriper (nesten ikke synlige) på ryggen . Han er litt beskjeden av seg og er ikke helt trygg på å få kos, men elsker å leke sammen med både mor Cava og bror Oskar!

Karstein har fått første vaksine, revaksine, er id-merket og er nå klar for adopsjon. Nytt hjem plikter å kastrere han innen seks måneder og nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når han er klar for å utforske verden ute. For mer info/reservasjon av Karstein, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191452940
Sist endret 8. okt. 2020 14:06

Rapporter annonse