INAKTIV

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Åse

Til salgs
1 200 kr
Mamma Åse kom inn til oss 8/6-20 med sine to små Livar og Lara. De hadde oppholdt seg på gården til en eldre dame i flere år. Vi antar at Åse er ca fire år gammel. Hun har en semi-langhåret svart/brun pels.

Fosterhjemmet sa dette om Åse 19/7: Hun kommer fortsatt ikke frivillig ut av sitt rom, men godtar å bli hentet for å være mer sammen med oss. Hun er glad i kos og har begynt å ta i mot våtfor, fisk o.l. også i skje. Åse er en vennlig liten katt, hun kan protestere med fresing og brumming, men hun kløner eller biter ikke – bortsett fra når vi skal bære henne, det gjør vi fortsatt med et teppe rundt henne. Vi får henne ikke med på lek ennå, savner å se henne leke slik hun gjorde med kattungene sine Livar og Lara. På rommet sitt elsker hun å ligge i vindusposten, alle andre steder søker hun seg fremdeles inn i hjørner eller under stoler o.l. Vår egen katt og Åse har ingen problemer med å være i samme rom .

Åse er sterilisert, vaksinert og id-merket. Nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter til Åse er klar for å utforske verden ute. For mer info/reservering av Åse, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191452907
Sist endret 8. okt. 2020 19:29

Rapporter annonse