Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Lise

Til salgs
1 000 kr
Denne lille kattungen heter Lise. Hun er en av tre søsken som ble født ute på en låve i Lensvik av sin mor Lea. De kom inn til oss 30/6 og kattungene var seks uker ved inntak.

Fosterhjemmet forteller: Lise er kullets matmoms. Hun spiser mye, men det er ikke så rart så aktiv som hun er. Lise har vært den første til det meste, som for eksempel å mestre klatring og balansering. Hun er en leken liten pus, som har mye energi. Lise sier sjeldent nei takk til kos når hun er trøtt og skal sove . Men Lise er ikke den tryggeste, så derfor må hun få komme til et hjem, som kan hjelpe henne å finne tilliten. Hun er en skjønn frøken som trenger litt tid til å tilpasse seg, men med forståelse og tid, tror vi hun vil bli en kosete, leken og trygg katt.

Lise har fått første vaksine, revaksine, er blitt id-merket og er nå klar for adopsjon. Nytt hjem plikter å kastrere henne innen seks måneder og nytt hjem plikter også å ha trygge utemuligheter når hun er klar for å utforske verden ute. For mer info/reservasjon av Lise, ta kontakt med vår kontakttelefon. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenveien 10 B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 191452873
Sist endret 14. sep. 2020 00:59

Rapporter annonse