Vakre Lucy fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Vakre Lucy er en av disse perfekte kattene, sosial, leken og kosete. Hun bor nå i et fosterhjem med to voksne og to barn. Hun holder alle i huset med selskap og vil gjerne være med på ting.

Fosterhjemmet beskriver henne som en avslappet godpus, med en skikkelig god og behagelig personlighet. Hun kommer smygende mot deg for å hilse på, og elsker kos under haken.

Med sine vakre tegninger i ansiktet er hun også en vakker pus å se på, striper, oransje flekker og myk pels hun tar godt vare på. Hun er litt liten av størrelse, hun kom inn sammen med 3 små, og er ikke gamle jenta selv. Nå som ungene er store nok til å flytte for seg selv håper Lucy også at noen vil åpne hjemmet sitt for henne også.

Lucy er født 01.07.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4021 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190984242
Sist endret 22. okt. 2020 08:23

Rapporter annonse