INAKTIV

Kule Orange fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Orange har ikke fått navnet sitt ved en tilfeldighet. Hele han stråler i en flammende vakker farge. Han har faktisk snute og poter som matcher også. På forbena har han striper rundt bena, så det ligner på fotballsokker, ganske kult kjennetegn synes fosterfamilien. Og denne katten har den mest lettstelte korte pelsen, han kommer aldri til å få floker. Han liker godt å bli børstet, og han tar også godt vare på pelsen selv. Når han synes pelsen er ferdig stelt, hender det også at han må vaske litt på fostermor før han er fornøyd.

Orange er en leken og spretten liten pus. Han liker alle slags leker, men nå har han oppdaget gjemsel og tom pappkasse-leken og det er gøy! Da får han sånn store øyne som Katten med støvlene når han ligger i mørket i kassen og venter på det rette øyeblikket til å sprette ut. Når han er sliten og trøtt av lek kan han ta seg tid til litt kos. Det hender han tar seg en strekk på sofaen. Helt til han kommer på at han vil leke litt mer. Denne pusen kommer nok til å spre glede i sitt nye hjem. Han bor nå sammen med flere andre katter og går like godt overens med alle. Orange er vant med større barn.

Orange er antatt født 01.06.20 og er leveringsklar nå.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4323 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190983467
Sist endret 26. sep. 2020 17:20

Rapporter annonse