Godgutten Nacho fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Nacho er en utrolig kosete, flott, kanskje bittelit lat men veldig GOD katt som har fått leve i luksus med masse mat, kos og leker i fosterhjem. Men etter å ha vært innekatt så lenge, begynner han å skrape på døra for nå han kjenner at det er tid for å finne hans for alltid hjem!

Det er ikke mye som skal til for at Nacho skal være tilfredsstilt. Alt han vil er å sove, ha kos og masse mat. Han er en utrolig rolig så han mjauer ikke i det hele tatt nesten. Bur er et unntak, men det får han ha for det er skummelt det. Likevel lager han ikke noe bråk når han skal inn i buret når det er tid for å gå til veterinær og har aldri klort eller bitt i det hele tatt.

Nacho så chill, det er nesten litt merkelig. Han lar seg bli bært, har ikke not imot å bli rørt på potene og hans søte lille toebeans heller. Noen ganger tuller fostermor med at han egentlig er 51 år i stedet for 1 år, men er han litt mer leken fra tid til tid.

Favorittstedene hans er på sengen, under bordet eller på vinduskarmen. Han sover gjerne på enden av sengen og hvis du vil begynne dagen din med masse kos, er Nacho den perfekte kandidaten!

Nacho er estimert født 09.08.2019.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262

Kontonummer: 1503 41 20789

4008 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190982366
Sist endret 19. okt. 2020 01:58

Rapporter annonse