Koseklumpen Prinsen fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Prinsen, en nysgjerrig kar som vil ha med seg det som skjer. Overalt. Badet er en favoritt koseplass enten om det er toalettbesøk eller tannpuss på agendaen. Han er med å lager mat på kjøkkenet og når maten står på bordet håper han at det er hans. Han synes nemlig at for eks. kjøttkaker eller speilegg er kattemat. Ikke vrang i matveien med andre ord.

Prinsen er en kosegutt med både fostermor og de 3 hundene i fosterhjemmet. Leker til og med litt med minstehunden. På dagen mellom lek og mat liker han å sole seg i solgliper på gulvet og når kvelden kommer ligger han enten med fostermor, hundene eller søsknene sine. Han er aldri langt borte og er en veldig sosial og glad kar. 

Prinsen er født 08.06.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262

Kontonummer: 1503 41 20789

4020 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 190981704
Sist endret 20. okt. 2020 08:40

Rapporter annonse