Sjenerte Berit søker fosterhjem for Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
Lille sjenerte Berit kom til oss tidligere våren 2020 fra en koloni på Figgjo. Hun er veldig sky og redd av seg, og trives ikke så godt på hjelpesenteret vårt. Dermed ønsker vi gjerne et fosterhjem til henne hvor hun kan få den roen hun trenger for å slappe av, og gjerne la oss mennesker komme tettere innpå.

Hun holder seg for det meste for seg selv, og liker å ligge inni en hule hvor hun har oversikt over hva som skjer rundt henne. Berit er vant med å være rundt flere katter, og det virker som hun trives best med det. Oss mennesker er hun derimot ikke så glad i, enda. Hun kan bli veldig redd om man kommer for nærme, og kan bli hissig og slå etter deg, men om man holder litt avstand så godtar hun nærværet ditt. Hun er glad i våtfòr og snacks, men hun venter helst til du er snur deg før hun våger seg til å smake.

Berit trenger et tålmodig og rolig fosterhjem hvor hun kan slappe fullt av, og med det håper vi at hun lærer oss mennesker og kjenne, og ser at vi bare vil henne godt. Målet er at hun skal bli en fin og kjær katt som til slutt kan bli adoptert ut til et herlig hjem.

Berit er født 19.05.19

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no.

4352 Kleppe

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

6 tips når du skal kjøpe katt

Les tipsene

Annonseinformasjon

FINN-kode 188915107
Sist endret 10. jan. 2021 10:23

Rapporter annonse