INAKTIV

*RYDDESALG* Edge E-Sport gaming-PC - GTX1660-i5-9400F-16GB RAM - SPAR 4095

Til salgs
9 900 kr
Edge S-Sport Gaming PC med deler av høy kvalitet, som Asus GTX 1660Ti-grafikkort, Intel Core i5-prosessor, HyperX DDR4 RAM og en WD SSD-enhet, er den bygget for å hjelpe deg med å vinne.

PRIS ELKJOP.NO: 13995. - Kun denne uken - Kun 1 stk!
Utstilling selges, fremstår som ny, men mangler eske.
Vi kan sende til hele landet på kjøpers regning og risiko.
Oppgjør gjøres fra der du er, med vipps eller handlekonto (utsettelse eller delbetaling). Det anbefales å hente varen butikk, hvis mulig.

Den stasjonære gaming-PC-en Edge E-Sport er bygget akkurat slik du ville gjort det selv - med kvalitetskomponenter fra kjente merker som sikrer suveren ytelse og høy effektivitet. Med en ulåst niende generasjons Intel Core i5-prosessor, Asus Prime Z390-P-hovedkort, 16 GB RAM fra HyperX og Asus Dual GTX 1660 Ti OC-grafikkort er denne PC-en klar til å takle fartsfylte online-spill og turneringer ved en uslåelig bildefrekvens. En rask SSD-enhet fra WD sikrer rask oppstart og innlasting av applikasjoner og spill. Den effektive be quiet!-strømforsyningen og CPU-avkjøling sikrer optimal kjøling og et lavt støynivå, selv under tung bruk.

9. generasjons kraft
PC-en er utstyrt med en kraftfull Intel Core i5-9400F hexa-core-prosessor som er klokket til 2,9 GHz, og med en turbomodus på opptil 4,1 GHz for ekstra ytelse ved krevende spill. En ulåst multiplier lar deg tilpasse kjøleløsningene og dermed forbedre prosessorens ytelse enda mer.

Minne
Med 16 GB med raskt DDR4-minne fra HyperX klokket til 3 GHz gir PC-en jevn, forsinkelsesfri ytelse. Minnet kan oppgraderes til 32 GB.

Neste generasjons grafikk
Asus GeForce GTX 1660 Ti OC leverer utmerkede bilder, selv i krevende spill. Kortet kommer med 6 GB GDDR6 RAM og neste generasjons Turing-plattform, slik at du kan nyte Full HD 1080p gaming og flytende bildefrekvens.

SSD
Den stasjonære PC-en bruker en kjemperask 500 GB M.2 SATA SSD-enhet fra WD som gjør at oppstart og innlasting er unnagjort på få sekunder. SSD-en er dekket av en 5 års utvidet garanti fra produsenten.

Kabinett
Fractal Design Define C-kabinettet er mer kompakt enn vanlige ATX-formats kabinett, men tilbyr likevel fleksible muligheter for plassering av komponenter. Filtrerte luftventiler, tykt lyddempende materiale og enkel kabelføring sikrer holdbarhet og opprettholder PC-ens ytelsesnivå over tid.

HDMI
HDMI-utgangen kan brukes for å koble til HD TV eller projektor for å vise bilder og video i opptil 4K UHD-oppløsning på en større skjerm. Med to HDMI-porter kan du også koble til et VR-headset uten å måtte koble fra skjermen eller TV-en.

Tilkoblingsmuligheter:
- 2 stk. DisplayPort v1.4a-tilkoblinger for video i opptil 4K UHD-oppløsning
- 6 stk. raske USB 3.0-porter (2 stk. på toppen)
- Gigabit LAN-port
- 3,5 mm lydporter for hodetelefoner/line-in/mikrofon
- PS/2-port for mus og tastatur
- 3 stk. 8-kanals Audio inn/ut-porter

Andre egenskaper
- be quiet! Pure Power 9500 watts strømforsyning med 80+ Bronze-sertifisering
- Realtek ALC887-VD2 7.1-kanals HD-lyd
- Windows 10 Home 64-bit

(23085 - 2020)
Merke Annet
Tilstand Brukt

Generell info

Åpningstider
Man-fre: 09-20
Lør: 09-18

Vi svarer på henvendelser ved tid, om flere ønsker varen vil første som har sendt melding få den.
Send navn, adresse, telefonnummer og epost i første melding, slik at vi raskt kan avtale henting/sending.
Det anbefales å hente produktet selv i butikk, særlig på større varer som tv'er og hvitevarer. Frakt gjøres på kjøpers regning og risiko.
Om du ønsker frakt, anbefales det at du selv bestiller dette via posten eller andre, da du som privatperson kan forsikre produktet som fraktes.
Alle varer som selges har full reklamasjonsrett, så lenge ikke det er opplyst om annet i annonsen. Reklamasjonsretten gjelder ikke feil og mangler som det er opplyst om i annonsetekst.
Reklamasjon kan gjøres i alle Elkjøps butikker, ikke kun i Skien..

Melumveien 8, 3731 Skien

Elkjøp Skien Megastore

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 187282164
Sist endret 24. aug. 2020 15:47

Rapporter annonse