INAKTIV

Fryktløse Claudine fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Fryktløse Claudine er ei herlig lita jente, fosterhjemmet beskriver henne som den smarteste i kullet. Hun er typen som elsker lek, å løpe etter skumballer, lekehus og hælene til søsken (eller mor om hun er ekstra modig!). Spesielt jakting er den aller kjekkeste leken, så hun kommer nok til å bli en effektiv fluefanger i hjemmet hun kommer til.

Det er ikke alltid man har tid til kos, men når Claudine har det er det deilig å bli strøket på hele kroppen, spesielt på halsen er kjempedeilig. Hun har vokst opp med barn og er ei trygg lita jente som vil passe fint inn hos de aller fleste familier.

Claudine er født 01.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4307 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 187127903
Sist endret 25. aug. 2020 18:43

Rapporter annonse