Nydelige Duchess og Toulouse fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
3 000 kr
Disse to unike små kattene kryper dypt inn i hjerte til alle de møter. Om du ser etter to katter som ikke gjør noen ting halvveis så er dette kattene for deg. Når de leker, enten sammen, med deg eller alene så er det aldri på annet enn fullt gir. De er høyt og lavt, i full fart. Når de vil ha kos, som er stort sett alltid etter eller før lek så kryper de opp på fanget og legger seg pent ned. De maler begge så høyt at hele rommet hører dem, for kos er nemlig det beste de vet! Duchess blir så glad for kos at hun klatrer opp til ansiktet ditt for å gi deg et kraftig eskimokyss. Er hun helt i himmelen så får du til og med et bitte lite kjærlighets bitt på nesen (så mykt som det går an). Toulouse blir så glad for kos at han begynner å patte. Dette vil han trolig vokse av seg, men siden de mistet moren sin når de ikke var eldre enn 8 uker så er dette en liten følgesskade.

Begge disse to nydelighetene mangler hvert sitt øye. Dette er fordi de kommer fra svært triste forhold, men, gode som de er så bærer de ingen mentale preg av dette. Duchess ble født med kun ett øye, og etter noen uker med stell fikk hun dette sydd igjen. Og Toulouse kom inn med et stygt sår på netthinnen. Vi forsøkte å redde øyet, men det lot seg ikke gjøre. De er ikke særlig preget av å kun ha ett øyet. Duchess kan være litt skvetten om man kommer brått på, men så fort hun ser det er et menneske så er alt helt fint.

De bor i dag i et hjem med mange kaniner, så dette er de godt vant til og oppfører seg kjempe fint. De har også tatt godt imot sin fostersøster, så de kan fint bo i et hjem med andre katter. De har også stor toleranse for barn. Stort sett er alt egentlig fint for dem, så lenge de blir kost med samtidig.

Duchess og Toulouse er født 17.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4050 Sola

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 187127621
Sist endret 20. sep. 2020 10:31

Rapporter annonse