Video

Vakre Vera fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Jeg heter da altså Vera. Navnet mitt kan ha to betydninger og jeg velger å nevne begge sånn at du skjønner hvilken skatt jeg er. Det kan enten bety "trofast" eller "sann", hvilket jeg føler passer meg utmerket. Jeg er nemlig en sann og trofast venn. Ergo navnet Vera. Skjønner du? Jeg har mer på hjertet så jeg håper du gidder lese litt til.

I følge fostermor er jeg en bestemt liten dame med egne meninger. Her skjer ingen tafsing på steder som er forbudt. Da gir jeg deg et lite dask og så går jeg min vei. Og nei, jeg slår da ikke med klør! En dame har da litt vett selvsagt. Bare la vær med uanstendig tafsing så skal vi nok gå overens. Nå lurer du nok på hva det er slags tafsing det er som er uanstendig. Det er altså steder på kroppen min som kun er for meg. Magen f.eks. Totalt uanstendig. Men det er vel ikke mange katter som syns det er digg med tafsing der... Rare katter om de liker det i så fall.

Ellers skal jeg ha kos hver morgen, kos når du ligger i sofaen og kos når det faller meg inn. Da prater og synger jeg til jeg finner et passende menneske som vil gi meg oppmerksomhet og kos. For å si det sånn, du vil ikke være i tvil om hva jeg vil. Ikke at jeg er uhøflig eller noe, neida, bare sier det som det er.

Når jeg ikke vil ha kos lengre så er det på tide med lek. Jeg sier aldri nei til å leke for det er noe av det kjekkeste jeg vet om. De lekene som er spesielt kjekke er de lekene som har tråd som prøver å løpe vekk! Fostermor sier jeg er den flinkeste jegeren i verden, og hun har nok rett i det. Bare se for deg selv, du blir ikke skuffet.

Fostermor har noen digge vinduer der hun bor. Jeg pleier tilbringe tid i der. Soler meg, nyter utsikten og så sover jeg en skvett. Veldig viktig å kunne følge med sånn at man ikke går glipp av noe. Det hadde vært kjipt.

Det kan hende jeg vil trenge litt tid før jeg blir husvarm hos deg. Er litt sjenert overfor nye mennesker men jeg syns du kan bruke litt tid og tålmodighet på meg. Jeg lover det kommer til å være verdt det. Bare spør fostermor! Hun juger aldri!

Jeg har hørt at mennesker synes det er kult at jeg kommer når jeg hører navnet mitt. Men altså. Det er jo alltid en grunn, så hvorfor ikke? Som sagt så er jeg ei skikkelig kosejente, og er det ikke kos så er det snacks. Jeg har ingenting å tape! Fostermor pleier å kalle meg Missy, jeg kommer fortere frem om hun roper det enn Vera. Synes det er et ganske sassy kallenavn!

Har du lyst til å besøke meg så send en mail til DNNJ. Fostermor ha sagt hun skal ta vel i mot deg/dere og jeg skal også prøve å vise meg frem. Kan ikke love noe men jeg er verdt besøket.

Vera er født 20.05.2018.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4013 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 187001523
Sist endret 8. nov. 2020 23:01

Rapporter annonse