Lekne Abel fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Abel er en voksen hannkatt med rolig og lekent gemytt. Han liker kos og er ikke redd for å be om det, så lenge det skjer på hans premisser. Han trives eksempelvis veldig godt med å legge seg i perfekt klappe-høyde på spisebordet. Også tastaturet på hjemmekontoret er et populært kosested.

Han er veldig menneskekjær, men har også behov for alenetid, for eksempel under sengen eller sofaen. Dette passer ypperlig på nattestid, slik at menneskene i husstanden får sove i fred fram til Abel mener det er tid for frokost. Han er veldig interessert i menneskemat, og liker både tørrfôr og kattesnacks, men synes våtfôr er helt uinteressant.

Abel er en aktiv katt som passer for et hjem med hage eller uteområder. Han er veldig nysgjerrig på alt som foregår ute i den store verden, og benytter seg aktivt av vindu for å følge med. Han elsker lek med fjær, men er ikke kresen så lenge leken er i bevegelse.

Du trenger ikke å være redd for å få besøk, for Abel er uredd når det kommer til å møte nye mennesker. Han lar seg gjerne løfte og klappe, også på magen, og nyter oppmerksomheten.

Han har levd noen måneder ute, noe du kan se på hans venstre øye. Et noe nedsatt syn er den eneste konsekvensen av det unike utseendet, da skaden er gammel og grodd. Abel er en katt du raskt blir glad i og som passer godt for deg som ikke har hatt katt tidligere.

Abel er født ca 01.07.2017.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4024 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 186880818
Sist endret 6. sep. 2020 08:18

Rapporter annonse