INAKTIV

Tøffe Anastasia i Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Tøffe Anastasia, jenta med hvit haletupp, kom i fosterhjem med en sky mor og 3 søsken når de var en uke gamle. Mor har hele tiden vært veldig beskyttende overfor ungene, noe som har gjort at Anastasia er sky og litt skeptisk overfor mennesker. Hun vil derfor trenge god tålmodighet fra de som adopterer henne.

Anastasia elsker fart og spenning, og koser seg sammen med søsknene og de andre kattene i fosterhjemmet. Hun liker veldig godt myke lekeballer som spretter rundt og små lekemus som hun kan fange.
Hun er nok den som er mest sky i søskenflokken, men når hun hører posen med våtfôr eller kattesnop åpnes, kommer hun springende. Og da kommer hun bort og spiser fra hånden.

Anastasia vil trenge mye tålmodighet og god tid før hun blir helt trygg på mennesker. Men når hun er trett etter masse lek og vil sove er det godt med litt kos.

Anastasia er født 19.04.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4073 Randaberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 185429240
Sist endret 1. sep. 2020 20:24

Rapporter annonse