Vennlige og pratsomme Mira fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Byjenta Mira kom i fosterhjem sammen med sine to nyfødte kattunger i vår. Fra første dag har hun vært utrolig tillitsfull og snill, og har oppdratt tre flotte og veloppdragne (så godt det lar seg gjøre!) kattunger. Gode Mira tok også til seg en tredje kattunge som hun har oppdratt som sin egen.

Til vanlig liker hun å ligge i hjørnet sitt i sofaen, på gulvet i nærheten av hvor de tobeinte er, eller slappe av foran et vindu med oversikt over alle som går forbi. Med energiske kattunger og jevnlig besøk av barn i nabolaget, har hun tidvis hatt behov for å finne seg et rolig sted å trekke seg tilbake til. Mira elsker å få børstet ansiktet sitt, og bidrar så godt hun kan med å holde børsten riktig. Hun er kosete, men på sine premisser. Hun oppsøker oss ikke ved å legge seg inntil oss eller hoppe på fanget, men visst vi går bort til hennes hjørne i sofaen, tar hun gladelig i mot magemassasje og kløing under haken.

Mira er en forsiktig og vennlig katt som har vært ekstremt tolerant overfor alle sprellene til fireåringen i fosterfamilien sin. Hun kan derfor fint fungere i en familie med yngre barn som kan være i overkant pågående. På grunn av ansvaret for kattunger, har hun ikke vært så leken, men vi ser definitivt antydninger til en leken katt, spesielt kasting av mus hvor hun forsøker å fange den.

Denne damen har mye på hjertet, så hennes for alltid hjem bør være forberedt på å gi henne mye oppmerksomhet ved å “prate” med henne. Det kan hende at trillingen gir seg når kattungene ikke lenger er hos henne, eller at hun får lov til å gå utendørs, men hos fosterfamilien har hun vært veldig pratsom.

Vi håper at noen der ute kan gi henne et godt hjem, for denne snille katten fortjener en ny start.

Mira er født 18.08.2018.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 185054602
Sist endret 3. aug. 2020 15:04

Rapporter annonse