Livlige Picasso fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Picasso hadde en tøff start på livet men det har bare vist seg å gjøre henne sterkere. Lek er det beste hun vet av alt og er en liten turbo som alltid er i bevegelse. Hun hopper etter vegger og løper mellom stolben og har brytekamp med broren, Picasso kan leke i timesvis om hun får lov og broren kan bli ganske lei av henne av og til.

Utenom lek liker hun også å følge deg rundt og se hva du holder på med. Picasso er en ekstremt glad katt og maler som bare det, og mens hun leker gjør hun små gledeshopp mens hun lager søte prr . Å se på film på kvelden ved siden av deg er en perfekte måten å sovne på synes Picasso. Hun veksler jevnt mellom å være ekstremt kosete og veldig lekete, og det er vel den perfekte kombinasjonen?

Picasso er ikke spesielt redd og kan gå fint i familier med barn i alle aldrer, så lenge de er med på lek. Med hennes nydelige utseende og sjarmerende personlighet smelter hun hjerter og hun fortjener bare det beste av det beste. Picasso vil garantert lyse opp hverdagen din med hennes endeløse glede.

Picasso er født ca 01.05.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 185054291
Sist endret 6. sep. 2020 10:42

Rapporter annonse