Yndige Prinsesså fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Prinsesså, vinduspynten min. En rolig og yndig pus. Som også har sine lekestunder, men ikke like voldsom som sine søsken. Hun har en egen ro når hun ligger og slapper av, ofte midt på gulvet eller på hyllen bak sofaen. Hun kan tilbringe mesteparten av våkentimene sine i et av vinduene, høre på lyder og speide etter en fugl eller insekt. Når jeg åpner kjøleskapet når det nærmer seg kveldsmat kan hun sitte å se opp på meg med de mest bedårende øynene og komme med ett nesten lydløst "mjau" som smelter hjertet mitt.

Hun elsker kos på magen, strekker labbene over hodet og gjør seg så lang hun kan. Pelsen er fløyelsmyk og øynene milde. En riktig godjente som også går godt overens med fosterhjemmets 3 hunder.

Prinsesså er født 08.06.2020.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.
Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4020 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184687044
Sist endret 20. okt. 2020 08:39

Rapporter annonse