Varmhjertede Vargas fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Lille sussebassen Vargas er en skjønn koseklump av de sjeldne. Mild og fin gutt som er fornøyd bare han får henge med deg, på deg og ved siden av deg. Så om du savner litt betingelsesløs kjærlighet i ditt liv syns jeg du skal lese videre så skal jeg fortelle om ham så godt det lar seg gjøre.

Han kommer løpende når man roper navnet hans og svarer deg gjerne for å vise at han har oppfattet at du ville noe. Dersom du trives med å chille på sofaen vil Vargas veldig gjerne få ligge i fanget ditt mens han maler det han kan. Dette er kort og godt en sosial liten gutt med et kosehjerte stort som en soloppgang.

Når man vandrer rundt i fostermor sin leilighet kan man finne ham sovende på de utroligste plasser. Vasken på badet er en klar favoritt. Men han er ikke kresen så der man ble trøtt, der sover man. Enkelt og greit.

Vargas er ikke redd fremmede og møter alle med samme åpenhet og glede. Så gjestene dine kan få kose med ham så mye de vil, dersom du klarer å la andre kose på denne herlige gutten da.

Som kattunger flest er han glad i å leke. Leker veldig gjerne med sin søster som er i samme hjem eller andre mennesker som byr opp til lek. Det er det samme for Vargas bare han får leke.

Dette er nok en katt som vil passe inn i de fleste hjem siden han er så sosial og snill. Har ingen unoter, som kloring og biting. Bruker kattetoalettet som den proffen han er. En mer uproblematisk liten sjel skal man lete lenge etter.

Dersom han fanget interessen din syns jeg du skal sende DNNJ en mail og be om audiens hos Vargas og fostermor. Du vil bli godt tatt i mot.

Vargas er født 01.04.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4073 Randaberg

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184687044
Sist endret 3. aug. 2020 15:20

Rapporter annonse