INAKTIV

Kleggen Davin fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Er du på jakt etter en ny bestevenn? Look no further! Davin er alles bestevenn, både tobeinte og firbeinte. Hvor enn du går, ja der går Davin også. I sitt nye foralltidhjem ønsker han seg gjerne flere bestevenner, men spesielt en kattebestevenn hadde han satt stor pris på. Han er så glad i andre katter at han åler seg innpå dem og skulle helst vært klistret sammen med dem.

Han liker å holde seg i nærheten av deg, og om natten så sover han gjerne på føttene dine. Før leggetid liker han godt å få litt kos og leke med fjærpinne. Han elsker også å ligge ved siden av deg i sofaen, for da vet han at han får masse hodekos og det elsker han. Noen netter liker han også veldig godt å sove med sko. Aller helst oppå skoene.. Ikke at fostermor eller fostersøkene hans forstår hvorfor.

Han er fortsatt var til nye folk, og synes det er litt skummelt når fostermor får besøk. Noen ganger blir nysgjerrigheten for stor, og han må inspisere besøket. Noen får til og med lov å kose med han. Han liker også veldig godt å prate, og fostermor er ganske sikker på at han prøver å fortelle at han gjerne vil ut å lufte seg. Han elsker å ligge det høye klorestativet. Men om det er opptatt, så tar en seg like så godt en tur i hyllene i stuen.

Vil du virkelig vinne han over på din side - så sprayer du litt Beaphar spray på en leke eller en plass han liker å ligge. Da ruller han og koser seg som bare det. En annen sikker vinner er våtfor, da stryker han seg rundt bena dine og prater høylytt.

Kanskje du lurer litt på navnet hans? Dere skjønner det, at når han kom inn til Dyrebeskyttelsen så var de ganske sikre på at han var en JENTE! Tenk det, den sjarmøren der. Han ble rett og slett kalt Davina. Men plutselig viste det seg jo at han var en gutt - så det fikset de enkelt med å ta bort en bokstav fra navnet hans. Dermed ble det Davin.

Da Davin kom i fosterhjem, var han veldig sjenert. Han var gjerne ute på oppdagelsesferd men stolte ikke på mennesker. Fostermor har over en periode jobbet med å få kos av han og belønningen hans har vært våtfòr. Fremgangen og kosen kom lettere for hver dag og han har nå blitt en super koseklump. Han er faktisk blitt så glad i kos at han går etter deg overalt i håp om å få litt kos.

Denne sjarmøren ønsker seg et rolig hjem, helst uten barn, med en eller flere katter som han kan kose seg med. Falt du for han? Send en epost og avtal et besøk for å treffe han.

Davin er født 25.12.18.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4015 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184686580
Sist endret 30. aug. 2020 03:07

Rapporter annonse