Komperdell Sikkerhetsvest Flex Fit Dame

Til salgs
2 999 kr
Komperdell Flex Fit Ladies med nytt design som gir mer komfort og økt sikkerhet! Enda bedre beskyttelse med to lag i sidene fremfor ett, samt bedre og mer elastikk som gjør den smidigere å ha på.

Flex Fit Ladies er formsydd til den feminine kroppen og gjør at den sitter enda bedre. Den er produsert i et teknisk, kompakt og støtabsorberende materiale som gir beskyttelse i front, siden og ryggen. Denne sikkerhetsvesten kombinerer god beskyttelse med lav vekt, maksimal bevegelighet og høy komfort. Glidelås i front forenkler av- og påkledning. Elastikk i siden og over skulder gir mulighet for individuell tilpasning. Ventilert materiale regulerer kroppsvarmen og transporterer bort overskuddsvarme og fuktighet/svette.

Slank design gjør det mulig å bruke vesten under jakken eller vesten dersom du ønsker det.

Komperdell Flex Fit Ladies er godkjent etter EN 1621-2. Finnes i damemodell fra størrelse XXS til XL.
Sikkerhetsvesten oppfyller kravene til NRYF Konkurransereglement for sprangridning (KR II) for alle ryttere 18 år og yngre, samt DNT sine bestemmelser om påbudt utstyr til kusk og rytter.
Tilstand Ny

Generell info

For å bestille dette produktet MÅ du benytte bestillingsfunksjonen på vår nettside. Klikk på logoen ved siden av bildet eller linken til nettsiden. Dette produkte finner du i kategorien Pleiemidler

Ileveien 1, 2040 Kløfta

Annonseinformasjon

FINN-kode 184451417
Sist endret 10. jul. 2020 16:49

Rapporter annonse