Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag søker et godt hjem til katten Anja

Til salgs
1 200 kr
Denne jenta kom inn 8/6-20 etter å ha gått utendørs i en koloni på Hita over lengre tid. Vi antar at hun er ca ett år gammel. Hun har en korthåret, grå/beige pels. Anja kom inn sammen med katten Asta.

Fosterhjemmet forteller: Anja er fortsatt en del skvetten, spesielt ved brå bevegelser Eller ved endringer i rommet (noen kommer inn eller forflytter seg i rommet). Hun liker å sitte framme på sofaen på dagtid, og i vinduskarmen på nattestid. Personligheten hennes har begynt å komme litt fram på dagtid, men det er på nattestid hun er mest aktiv. Da kan hun leke rundt i rommet, slappe av i vinduskarmen og utforske rommet mer. Hun lar seg mate fra hånden, men er veldig skeptisk når en er så nærme. Når en beveger seg rolig rundt Anja, og tar det ekstra rolig når hun viser tegn på utrygghet, lar hun deg leke med henne og mate henne, Så lenge det er hun som bestemmer avstanden, og det ikke er noe berøring. Anja virker som en veldig leken og nysgjerrig katt .

Anja er sterilisert, id-merket og vaksinert. Nytt hjem er pliktig til å gi henne andregangs vaksine hvis denne ikke er gjort før adopsjon. Det nye hjemmet må også ha trygge utemuligheter til hun er klar for å utforske verden ute igjen. For mer info/reservering av Anja, kan dere kontakte kontakttelefonen vår. Der er vi tilgjengelig mandag – fredag 18:00-21:00 og søndag 14:00-16:00.

Generell info

Dyrebeskyttelsen Norge Sør-Trøndelag har mange flotte katter med ulike personligheter som søker gode og varige hjem. Dette er katter som av ulike årsaker har endt opp som hjemløse, og som har kommet til oss etter å ha gått ute i deler av livet. Noen av dyrene bærer mer preg av livet som hjemløse enn andre, men de fleste kattene er omgjengelige dyr som venter på en ny sjanse i et nytt hjem. Vi vil etter beste evne bistå og forsøke å finne riktig katt til riktig familie basert på vår kjennskap til de ulike kattene og familiens ønsker.

Ved adopsjon hos Dyrebeskyttelsen må man inngå en kontrakt hvor man blant annet forplikter seg til:
å stelle godt med dyret i henhold til dyrevelferdsloven
å ta dyret til veterinær hvis det blir syk eller skadd å følge opp kattens vaksiner
å tilby et hjem med tilgang til trygge utemuligheter

Man har en måneds prøvetid for å finne ut om katten finner seg til rette, og dersom ting ikke fungerer tar vi den tilbake til oss. Omplasseringsgebyret går til videre drift av organisasjonen. Alle katter over 6 måneder er kastrerte, id-merket og vaksinerte ved omplassering.

Dyrebeskyttelsen er en ideell organisasjon som driftes på 100 % frivillig basis. Vi har en brakke i Sluppenveien 10 B på Sluppen hvor noen av våre dyr er i påvente av et nytt hjem. Hver søndag kl. 14:00 - 16:00 har vi åpen dag på brakka, og da kan publikum besøke kattene og oss. Oversikt over dyrene våre finnes på www.dnst.no.

Spørsmål om dyrene kan rettes til vår kontakttelefon 95225275 som er betjent mandag - fredag kl. 18:00 - 21:00, og søndager kl. 14:00 - 16:00. Alle reservasjoner av dyr må skje enten via kontakttelefonen eller på åpen dag på søndager.

Velkommen til oss:-)

Sluppenvegen 10B, 7037 Trondheim

Annonseinformasjon

FINN-kode 184399693
Sist endret 14. sep. 2020 00:56

Rapporter annonse