Video

Coleman telt LARAMIE 3 BLACKOUT 3 pers

Til salgs
3 990 kr
Fjelltelt med BlackOut Bedroom®
Laramie 3 er et robust telt som takler alle typer vær! Tunnelteltet har mørkt soverom.

Laramie 3 er én av årets spennende nyheter fra Coleman. Vannsøyle: 6000 mm.

Lett fjelltelt
Teltet er perfekt for turer i den norske fjellheimen, men også et godt valg når du er på jakt etter et telt som veier lite, men som likevel har plass til tre personer og bagasje.

Telt med mørkt soverom
Tunnelteltet har Colemans unike BlackOut Bedroom®-teknologi. Det vil si at innerteltet er helt mørkt. Løsningen sørger for at opptil 99 % av dagslyset stenges ute. Det er gull verdt på lyse, nordiske sommernetter, og det er også utrolig praktisk når du har med deg mindre barn på tur og trenger et mørkt soverom som gjør det lettere å finne søvnen.

Teknologien gjør ikke bare at det blir helt mørkt innvendig, den fører også til at teltet har opptil 5 C lavere temperatur på dagtid, mens det er opptil 1 C varmere på natta. Alle som har våknet i et telt om morgenen når sola steiker på, vet at de 5 gradene har mye å si?

To innganger
Innerteltet er 3,8 m2, mens forteltet har 3,2 m2 tilgjengelig til å lagre fjellsekken, sette sko o.l. Forteltet har også to innganger, så her kan du starte dagen med kaffe i koppen og utsikt til begge sider av teltet. Innvendig takhøyde er 110 cm.

Laramie 3
– Antall personer: 3
– Vekt: 3,7 kg
– Transportstørrelse: 20 x 40 cm
– Areal: 7 m2
– Vannsøyle: 6000 mm
– Teltstenger: aluminiumsstenger (8,55 mm)
– Materialer: PU-belagt polyester med ripstop (utvendig). Polyester tafetta (innvendig).
– Tapede sømmer
– Integrert teltgulv med sveisede sømmer i innerteltet

COLEMAN sin unike Blackout Bedroom-teknologi kommer også for mindre telt som er ideelle for kortere turer, festivaler, bilturer og campinglig. Denne teknologien sørger for mørke soverom og bedre regulering av temperaturen. Teltduken har en vannsøyle på 4500mm og den er UV behandlet tilsvarende faktor 50+, noe som gjør at duken holder lenger og bevarer fargene bedre. Teltduken har også blitt flammehemmende behandlet. 
Tilstand Ny

Generell info

klikk på logo eller link, og legg inn ordre i nettbutikken. I samarbeid med Klarna tilbyr vi betaling med faktura, delbetaling, kort og direktebetaling. Denne betalingsløsingen heter Klarna Checkout

Fast fraktpris på 69,-

3150 Tolvsrød

Annonseinformasjon

FINN-kode 184311662
Sist endret 28. jul. 2020 09:07

Rapporter annonse