Elegante Elsa fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Har du sett noe så bedårende før? Søte Elsa er en liten søt skapning som elsker å kose fosterfamilien, både store og små tobeinte er stas! Hun bor sammen med flere andre kattunger, og hun liker veldig godt og leke sammen med de andre i kullet. De store kattene er også kjekke, de har jo mye lengre haler enn henne selv, og det er gøy å jakte på!

Elsa har vokst opp med, og er god og trygg på folk. Ellers er alt som er lek og fjas gøy, og hun elsker å lekeslåss med sine søsken. Hun finner villig et fang når leketiden er over. Han er glad i mennesker og hilser på alle i familien. Ei perfekt lita kattefrøken som vil passe inn hos de aller fleste.

Elsa er født 01/05/20 og adopsjonsklar 24/07/20
Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4362 Vigrestad

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184114188
Sist endret 7. jul. 2020 05:39

Rapporter annonse