Lille Bumblebee fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 000 kr
Bumblebee er en rampete kosegutt og rømmer stadig ut av innhegningen sin, bare for å få kos. Han er et matmonster og blir veldig oppspilt når han vet at det er tid for pellets. Bumblebee elsker kos og går gjerne bort til deg og stiller seg på to ben for å bli løftet opp. Han er en aktiv kanin og elsker å ha store rom og boltre seg i så han kan utforske alle krinker og kroker.

Bubmlebee leter etter et hjem med minst en kaninvenn, som må være kastrert, og en kjærlig familie som vil gi han den omsorgen han fortjener.

Bumblebee antas å være rundt 6 uker gammel, og trolig en gutt.

Aldersgrense for adopsjon er 22 år.

Kaniner er ikke skapt for å stå i bur, dette kan gi dem store fysiske skader. De trenger stor plass å bevege seg på slik at de får brukt kroppen godt. Kaniner er også utrolig sosiale dyr så det er best om de får leve sammen med en kaninvenn. De siste års forskninger har lært oss mye om kaniner og hva de trenger. Den Store Kaninboka skrevet av Marit Emilie Buseth anbefales på det sterkeste å lese. Du kan også lese mer om god kanin velferd på www.kaninboka.no eller spør om om råd.

Adopsjonsgebyret for kaniner er kroner 1000,-. Dette inkluderer helsesjekk, ID-chip og kastrering.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

4012 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184114188
Sist endret 4. sep. 2020 13:59

Rapporter annonse