Kosete Mario fra Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Hei, jeg heter Mario. Jeg ble funnet hjemløs og redd på gaten av noen snille mennesker, som tok meg med seg inn i varmen. Jeg fikk flytte hjem til fostermamma som hadde to katter fra før, det var helt topp! Jeg elsker andre katter! I starten var jeg redd og gjemte meg. Men jeg fant en god venn i hannkatten i huset. Han ser jeg opp til og fostermamma sier jeg kan være litt klengete på ham av og til. Men han har gjort meg mye tryggere og fostermamma sier jeg har hatt rask utvikling.


Nå liker jeg å ligge strekk ut på sofaen og få kos. Hvis fostermamma sover med soveromsdøra åpen, så sniker jeg meg inn og legger meg rett ved siden av henne slik at jeg kan få kos med en gang hun våkner. Da sikler jeg mye, men jeg kan ikke noe for det.

Nå leter jeg etter mitt for-alltid-hjem, hvor jeg kan få leve med en ny venn å se opp til, leke med og klenge på. Jeg har aldri møtt en katt jeg ikke liker! Jeg er veldig energisk, så jeg håper jeg kan få gå ute etterhvert og.

Jeg er født 25.02.19.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4324 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184114167
Sist endret 5. jan. 2021 11:15

Rapporter annonse