INAKTIV

Oppmerksomme Olaf fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Olaf er en bedårende liten kattepus som er god og trygg og på både mennesker og andre katter, han sjarmerer de fleste han møter! Som de fleste kattunger elsker han å klatre og undersøke, og blir gjerne med på alt du inviterer han med på nysgjerrig som han er. Han er en liten sprettball, og fyker rundt etter leker når han får mulighet, men er også veldig glad i kos og hopper gjerne opp og ned fra fanget flere ganger i håp om og få hele oppmerksomheten din.

Han bor med barn i dag og trives godt med det, som kattunger flest vil han være med på det som skjer, og er en tålmodig liten sjel når han må.

Som den godpusen han er vil han nok passe godt inn i de fleste familier, og ser frem til besøk!

Født 01/05/20 og adopsjonsklar 24/07/20

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4362 Vigrestad

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184114100
Sist endret 17. jul. 2020 22:52

Rapporter annonse