Kosesnuppa Olava fra Dyrebeskyttelsen Nord-Jæren

Til salgs
1 000 kr
Leter du etter din egen lille bunnyrabbit å kose med? Som er din og bare din? Hvit som snø og like uskyldig?

Da har DNNJ kaninen for deg! Olava heter hun og hun er en kosekanin laget for kjærlighet og glede. Jeg kan allerede nå fortelle deg om de beste kosegnikkeplassene hennes og det er rundt ørene og i fjeset. Da bare nyter hun livet og kan kose lenge. Håpet er jo at du som leser denne annonsen er en like stor kosegris for det blir jo kjedelig om du er stikk motsatt? Olava ligger gjerne i fanget eller på magen til den som vil kose. Sammen kan dere være en symbiose av kos og glede.

Olava er det som kalles albino. Det betyr at hun har nedsatt syn og trives dermed best på sitt faste område med de vante tingene som står der de alltid har stått. Her sover hun trygt og momser høy og annen passende kaninmat. Olava er også veldig glad i kaningodis og blir elektrisk av glede når hun får servert slikt. Men det blir vi vel alle.

Så, dersom du alltid har lett etter en snøkanin med et stort hjerte for kos syns jeg du skal sende mail til DNNJ og be om å få besøke henne. Jeg kan garantere at du ikke vil angre!

Olava er født 20.10.19.

Aldersgrense for adopsjon er 22 år.

Kaniner er ikke skapt for å stå i bur, dette kan gi dem store fysiske skader. De trenger stor plass å bevege seg på slik at de får brukt kroppen godt. Kaniner er også utrolig sosiale dyr så det er best om de får leve sammen med en kaninvenn. De siste års forskninger har lært oss mye om kaniner og hva de trenger. Den Store Kaninboka skrevet av Marit Emilie Buseth anbefales på det sterkeste å lese. Du kan også lese mer om god kanin velferd på www.kaninboka.no eller spør om om råd.

Adopsjonsgebyret for kaniner er kroner 1000,-. Dette inkluderer helsesjekk, ID-chip og kastrering.

Ved interesse - ta kontakt med oss på vår epostadresse nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no

Vi trenger også fosterhjem!

4050 Sola

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184114037
Sist endret 12. nov. 2020 14:57

Rapporter annonse