INAKTIV

Enøyde, rampete Øyvind fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Hils på Øyvind! En særdeles sosial og kjekk kattunge, leken som han er er han glad i å leke med både hund å katt. Han er veldig trygg på folk, stort sett modig, kan skvette litt til med brå bevegelser på grunn av øyet sitt men det går fort over.

Øyvind kom til oss som liten, da hadde han et veldig betent øye som måtte fjernes. Han har det mye bedre nå som det er borte, og han er en helt vanlig kattunge, men som har litt redusert syn man må ta hensyn til. Øyvind selv er ikke klar over dette, og lever sitt beste liv!

Som kattunger flest har han masse energi, en riktig litt rampete turbo, men når han slapper godt av elsker han å få kos. Da er det aller best å sove oppå folk (i fanget, i halsgrop, etc.). En veldig herlige kattunge rett og slett! Utrolig sosial og glad i andre dyr og vil nok passe godt inn i de fleste familier.

Øyvind er født 12.06.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Voksne katter anbefales å holdes inne i minst 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4340 Bryne

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113796
Sist endret 15. okt. 2020 04:35

Rapporter annonse