Snille Dina fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Dina er ca 1-1/2 år gammel og ble tatt inn av oss i Dyrebeskyttelsen sammen med sine 4 nyfødte små som hun hadde født under gulvet i et vedsjul. Med en gang hun kom inn var hun litt usikker, før hun viste frem kosejenta hun egentlig er, og hvor mye hun setter pris på å få være inne i trygghet. Hun har vært en omsorgsfull og kjærlig mor som har oppdratt sine unger godt. Dina er veldig snill, og gjør ikke en flue fortred. Hun liker å få børstet sin lange, fine pels, og med sine bedårende Madonna-øyne er hun uimotståelig. Hun er ikke så glad i å bli båret, men kan gjerne ligge helt inn til menneskene for å få kos. Når ungene hennes flytter ut ser hun frem til å finne sitt eget hjem hvor hun kan finne sin plass og egne mennesker å være glad i.

Dina er klar til adopsjon etter 25/07/20 når ungene hennes er 12 uker gamle.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Voksne katter anbefales å holdes inne i minst 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4300 Sandnes

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113796
Sist endret 7. jul. 2020 03:55

Rapporter annonse