Lekne Emsi fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 600 kr
Hei! Mitt navn er Emsi, og jeg er en leken, aktiv og nysgjerrig pus.

Jeg elsker kos men har ikke alltid tid til det for det er så mye som skal utforskes og lekes med! Jeg hadde sikkert kost meg i jungelen. Jeg prøver ofte å klatre i fostermors planter. Jeg er ikke den typen som har tid til å ligge på fanget. Men når jeg føler for det så hopper jeg opp i sofaen for å få litt kos, spesielt hvis det er mat i nærheten. Boblevann er veldig fascinerende.

Jeg ligger ofte under sofaen når jeg har behov for å slappe av og vil ha fred. Men hvis noen roper på meg så kommer jeg frem igjen.

Jeg er litt skvetten når folk går rundt meg. Og så hater jeg støvsugeren. Jeg er sensitiv for støy. Men jeg liker alle jeg møter. Jeg ønsker meg et rolig og avslappende hjem. Kan du gi meg det? Da blir jeg i så fall utrolig glad.

Jeg er født 01.06.19.

Denne flotte pusen ønsker seg trygge utemuligheter i sitt nye hjem. Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. Adoptivhjemmet må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år. Vi adopterer som hovedregel kun ut dyr lokalt. Dersom du ikke bor på Jæren, kan du gjerne kontakte din nærmeste lokalavdeling: https://www.dyrebeskyttelsen.no/lokalavdelinger/.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.
Vi trenger også fosterhjem!
Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4012 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113777
Sist endret 2. mai 2021 22:49

Rapporter annonse