INAKTIV

Morsomme Stine fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Stine er sannsynligvis født i et menneskehjem og deretter dumpet, da hun fra dag 1 hos oss var trygg på mennesker.

Hun er nysgjerrig, morsom, kosete, leken, uredd og har det veldig travelt. Hun begynner å male idet du bøyer deg for å løfte henne opp, og hopper gjerne opp på fanget ditt selv om det ligger en annen katt der.

Stine foretrekker når alt handler om henne, og vil nok passe godt i et hjem med barn og eventuelt andre katter. Hun blir helt sikkert veldig glad for trygge utemuligheter, aller helst med noe hun kan jakte på.

Stine kan gjerne adopteres med sin fostersøster Silje.

Stine er født 01.06.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er i alderen 9-12 måneder, men det anbefales å vente til de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4026 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113777
Sist endret 9. nov. 2020 13:42

Rapporter annonse