Deilige Dèja og Yurino fra Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Til salgs
1 500 kr
Disse to nydelige pusekattene kom til verden hos Dyrebeskyttelsen for noen uker siden. Og se for noen flotte puser de har blitt. Begge er litt sjenerte og passer for deg som har kos og kjærlighet å by på.

Vakre Yurino er en liten jente. Hun er litt tilbakeholden og litt sjenert. Hun har en lang nydelig pels. Hun er veldig nysgjerrig og leken, og sier aldri nei til baller/leker som lager lyd! Da kommer hun frem og er helt fokusert på leken. Yurino trenger nok en litt tålmodig familie, kanskje ikke med små barn. Yurino vil nok også søke mer til menneskene når hun ikke er med mor. Hun er en veldig snill og søt pus.

Nydelige Dèja er en skjønn liten jentepus. Hun er litt sjenert men samtidig ganske modig. Hun er mest modig under lek. Hun elsker å leke og blir nærmest hypnotisert. Da storkoser hun seg! Dèja er mer frempå enn Yurino.

Begge er skeptiske men det går helt fint å kose med dem og håndtere dem.

Kr 1500 pr pus. Det er mulig å adoptere dem hver for seg.

Yurino og Dèja er født 04.08.20.

Aldersgrensen for adopsjon er 22 år.

Adopsjonsgebyret dekker full helsesjekk, 2 vaksiner, kastrering og ID-chip. De som adopterer må signere kontrakt hvor de forplikter seg til å ta katten inn til alle de veterinærbehandlinger som gjenstår.

Kattunger har ikke ferdig utviklet stedsans før de er rundt 1 år. Kattunger skal ikke slippes ut før de er 12 måneder. Voksne katter anbefales å holdes inne i 8 uker etter adopsjon for at de skal venne seg til sitt nye hjem.

Ved interesse - ta kontakt på nord-jaeren@dyrebeskyttelsen.no. Våre dyr befinner seg i private fosterhjem, og adresser utleveres kun etter en innledende korrespondanse på e-post.

Vi trenger også fosterhjem!

Vipps: 10262
Kontonummer: 1503 41 20789

4013 Stavanger

Dyrebeskyttelsen Norge Nord-Jæren

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode 184113760
Sist endret 5. nov. 2020 21:40

Rapporter annonse