Ny IFSI-EMC 1kV 4x10/10 på trommel

Til salgs
3 500 kr
Fra konkursbo selges en trommel med IFSI-EMC 1kV 4x10/10 kabel. Ny og ubrukt! Salget er momspliktig, oppgitt pris er inkl mva! Stor og tung. Tipper det er rundt 40m igjen på kabelen. For tung til å veies. Må hentes sendes ikke.

IFSI-EMC med Cu-Skjerm er en halogenfri installasjonskabel, med PEX (XLPE) isolerte ledere av flertrådet kobber. Runde ledere for tverrsnitt opp til og med 35 mm², mens større tverrsnitt, 50 mm² og større har sektorformede ledere. Skjerm av kobbertråder samt heldekkende kobberbånd i motspiral. Kobberbåndet kombinert med skjermledere av kobber gir lav transferimpedans. Skjermen kan enkelt tilkobles "EMC" innføringsnippler, og gir skjerming mot EMI (innstråling) og EME (utstråling) i henhold til EMC direktivet. For applikasjoner hvor det er behov for ytterligere skjerming kan RHEYFLEX POWER EMC HFFR vurderes.

Ytre kappe i svart UV bestandig utførelse.

Anbefalt brukt i alle slags rom, samt utendørs. Kan forlegges direkte i jord uten ekstra beskyttelse.

Kobberskjermen er dimensjonert slik at den tilfredsstiller kravene til jordleder (PE).

Tetting av kabeltamper: Hvis kabelen kappes, og tampen(e) blir liggende utendørs, må kabeltamper tettes øyeblikkelig. Dette for å unngå inntrengning av vann i leder som kan føre til korrosjon.

Minimum installasjonstemperatur: 0 grader Celsius
Tilstand Ny

Generell info

Cupo Limited selger og kjøper konkursbo. Godkjent faktura med mva-spesifikasjon utstedes. Vi har mange annonser på finn.no og stor pågang. Derfor setter vi pris på om du sender mail eller sms. Vi har også butikk i Oslo, men i denne har vi kun klær, sko og tilbehør. (men også mye annet!) Det er mulig å hente å betale varene der, men da må dette bestilles på forhånd! Større varer må hentes på en av våre lager!

Åråsveien 16A, 2007 Kjeller

Annonseinformasjon

FINN-kode 183925311
Sist endret 5. jul. 2020 14:13

Rapporter annonse