Video

Swarovski NL PURE 12x42 - NYHET 2020

Til salgs
28 100 kr
Nyhet fra Swarovski. NL pure er Swarovskis nye toppmodell, som leverer krystallklare bilder fra kant til kant og med et mye større synsfelt enn konkurrentene. Dette er det ultimate innen håndkikkert for fuglekikking og jakt.NL PURE

Takket være den perfekte kombinasjonen av et stort, revolusjonerende synsfelt med knapt merkbare kanter og banebrytende design åpner nye NL Pure en helt ny dimensjon av observasjon.
Den gir en enestående intens opplevelse som gir deg følelsen av å være i ett med naturen du ser på.I ett med øyenlikket.

Det største synsfeltet med nesten usynlige kanter noensinne lar deg oppleve naturen som aldri før – og fordype deg i øyeblikket.I et med perfeksjon

SWAROVISION-teknologi garanterer forbløffende bilder med utrolig fargegjengivelse, som gjør det enkelt å identifisere hver eneste detalj.I ETT MED DEG.

NL Pure er designet for å passe perfekt inn i hånden. Den revolusjonerende ergonomiske formen garanterer komfort, selv i lengre perioder.Pannestøtten garanterer behagelig bruk i lengre perioder og er tilgjengelig som tilbehør.*synsfelt ved 1000m = 133m

*vekt 850gram

*Vanntett 4 meter

*Nærgrense 2 meter

I esken .

UCS universell komfortabel rem
FSB funksjonell sideveske
Okular og objektivlinsedeksel
Såpe- og børstesett
Mikrofiberklut
Remfeste med løkke
Deksel til stålringer

Tilgjengelig tilbehør :

FRP pannestøtte for NL Pure
WES øyemuslingssett
BGP kikkertbeskyttelse pro
BSP bærerem pro
FSSP flytende bærerem pro
UTAs universalstativadapter
CS rengjøringssett
VPA justerbar telefonadapter + AR-B-adapterring for kikkerter
Tilstand Ny

Generell info

Norhunt ble etablert i 2016 men ideen startet allerede i 2014, ideen var en forretning/børsemakerverksted med fokus som spesialforretning med børsemakerverksted for jegere, villmarkinger og friluftsfolk!

Vi skal holde høy Service, Kvalitet, Kunnskap og veiledning. Vi etterstreber å alltid være der for våre kunder gjennom hele prosessen om det skulle være nytt våpen, ny optikk eller for utberinger/reprasjoner av ditt eksisterende våpen.

Sender over hele landet.
Våpen selges mot gyldig ervervstillatelse.

Hvordan handle våpen?
1. Bestill våpnet du ønsker på nettsiden vår. Husk å kun bestille våpen på en egen ordre.
2. Etter at ordren er lagt, må du fremvise politigodkjent våpensøknad. Dette kan gjøres ved oppmøte i vår butikk ellers kan vi sende i posten.

NB! Husk å sende originalt sett av våpensøknaden, alle tre deler, hvit, gul og blå, samt ID med bilde f.eks. førerkort, pass eller bankkort. Vi må motta alt dette før vi kan sende/utlevere våpen.

NORHUNT AS
"Våpensøknad"
RAMBYGUTUA 25
KLØFTA 2040

2040 Kløfta

Annonseinformasjon

FINN-kode 183623191
Sist endret 2. jul. 2020 00:00

Rapporter annonse