SPARBAR® Pro 3.0 Classic Edition

Til salgs
7 250 kr
Det offisielle SPARBAR® er et innovativt boksings- og kondisjonstreningsapparat til hjemmebruk eller bruk på treningsstudio. Apparatet er eksklusivt produsert av SPARBAR® og brukt av internasjonale idrettsutøvere som Anthony Joshua, Tyron Woodley, Anderson ‘Spider’ Silva, Roy Jones Jr, Jon Jones og mer nylig Paige VanZant, Usher & Kevin Hart for å nevne noen få.

Sparbar Pro Classic Edition: en gulvstående sparringspartner som krever ditt fulle fokus! Dette er et innovativt treningsredskap som passer i bokse- og kampsportklubber, på treningssentre og hjemme. Kan brukes med lav intensitet som oppvarming, eller du kan øke intensiteten og få en meget utfordrende treningsøkt!

Trening med Sparbar er utfordrende, gøy og effektivt! Her vil brukeren oppleve en ny type trening som utfordrer både koordinasjon, utholdenhet, styrke, kjernemuskulatur og balanse. Og ikke bare er det god trening, det er også gøy! Bare husk: for hver aksjon oppstår det en reaksjon, så ikke senk guarden!

SPARBAR® sin godt utprøvde svingarm, velkjent for perfekt polstring og kvalitetslager for jevn og rask rotasjon.
Godt polstret head target
50L base som kan fylles med vann eller sand
Høydejusterbar teleskopstang
100% Original’ SPARBAR®

1 års garanti på bevegelige deler
2 års garanti på base og stenger
Tilstand Ny

Generell info

Vi har meget gode fraktpriser til hele landet!

Gymtool AS importerer treningsutstyr direkte fra utvalgte produsenter. Vi fører vårt eget merke og setter høye krav til hva vi tar inn. Finner du ikke det du ser etter i vår nettbutikk kan vi skaffe det aller meste på bestilling.

Vi tar også fra tid til annen inn brukt treningsutstyr, i hovedsak Body Bike spinningsykler. Disse får full service av oss hvor slitte deler skiftes ut og selges ut igjen med 1 års garanti.

Vi er hovedsakelig en nettbutikk, men det er fullt mulig å prøve utstyret på vårt lager etter avtale.

Besøk vår nettbutikk på www.gymtool.no

3189 Horten

Annonseinformasjon

FINN-kode 182967536
Sist endret 24. jun. 2020 21:50

Rapporter annonse